tahniah..selamat pengantin baru...

View previous topic View next topic Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  pidweez on Tue Dec 02, 2008 4:31 pm

2 cents wrote:
pidweez wrote:aku tau..aku tau sapa....ahah
Selamat pengantin baru sajer? Birthday wish takder??? Mad

Pda, ko lamar je aku.. hehehe... free je. sementara stok masih ade

Ehh Pda, baik ko terima je tawaran 2 cents. Senang beb. 2 cents pun kaya, ensem, bijak, gagah dan pelupa... Wink .


Razz so sweet...tp aku dah lamar org lain dulu...no turning back..aku takder 3 vacancies maaa...ko jer ader... queen
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Jenifer Aniston janda dah....

Post  syahrirtalib on Mon Dec 01, 2008 1:57 pm

Ehh Pda, baik ko terima je tawaran 2 cents. Senang beb. 2 cents pun kaya, ensem, bijak, gagah dan pelupa... Wink . Dan tawaran kepada adik Dol pun aku setujus gak. Nak aku ke jadi wakil nya. Aku ada dah pengalaman jadi ketua gerombolan meminang. Ok 2 cents? ehh gerombolan plak, rombongan.... Neutral
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  2 cents on Fri Nov 28, 2008 5:01 pm

hurmm.. hehehe.. no komen lak ler abg dol lol!
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  korak gile on Fri Nov 28, 2008 4:04 pm

AKU TAK DAPAT NAK BAYANG ARR 2 CENTS,KO NAL JADIK ADIK IPAR AKU.HEHEHEHEHE Laughing Laughing WIFE NAK KELAS2 PLAK.YANG KAT DUNGUN TU NAK WATPER???
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

info buat pDa

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:37 pm

pidweez wrote:aku tau..aku tau sapa....ahah
Selamat pengantin baru sajer? Birthday wish takder??? Mad

Pda, ko lamar je aku.. hehehe... free je. sementara stok masih ade
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

kawen?

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:35 pm

InsyaAllah tahun depan aku kawen. Makbul doa syahrel. bakal wife pertama jenifer aniston yang kedua tuh aku budget adik dol je. hehe.. Bule ke dol?

Kalau kawen x kasi kad x bule ke? ganti banner ke. advertise kat paper ke.. kad nih dah kira stail lama lah Suspect
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Info pasal Inzah!

Post  syahrirtalib on Tue Nov 25, 2008 1:16 pm

La, salah org kut. Hehehe, agaknya aku terkeliru ngn Inzah dan Iszalina... Suri ye... Razz
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  k_jEm on Mon Nov 24, 2008 10:54 pm

mana tau pe nye.. dah tuan badan jemput k.jem sndiri time refleksi aritu.. tp jemput mulut je kad x siap g masa tu.. nasib r x dpt jemputan heheh.. alien

PEMGUMUMAN.. PENGUMUMAN..

Sape2 yg g kenduri umah dol nanti dpat 'berkat' spesel..
imported.. tengganu mari hua3 affraid

p/s: k.jem tlg promote leh.. heheh
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  korak gile on Mon Nov 24, 2008 10:34 pm

ooo, mane tau die kawen?pandai2 jer wat citer.hehehe.aku nak jemput kawan2 datang rumah aku 14 disember ni sebab ada majlis kawin..tapi bukan aku arrr...abang aku...aku punyer turn lepas ni arr plak,kene ikut turutan.maner boleh langgar bonggol, nanti tergolek.hehehehehehe.kalu nak datang bagitau arrr, nanti aku sediakan penginapan baik punyer, lagi best dari peladang setiu agro resort n batu buruk beach resort yang dah banjir tu.hehehe.comfirm korang taknak balik pastu. Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

lagi kawen..

Post  k_jEm on Mon Nov 24, 2008 4:30 pm

salam..

se g member kita nak kawen SITI NORHIDAYAH MANSOR 6
Disember ni..

pastu ni syahril.. aku kompius nih..
sbb pe dalam list org yg da kawen tu ada nama INZAH?? bila masa lak si nurul tu kawen.. aku x dengo pun angin bisik kat aku.. takkan dia x jemput aku pastu jemput ko lak.. apa kena mengena ko dalam idup dia waakakaaa

baik ko siasat balik.. kalu x aku repot kat csi miami.. tapii horatio da mati huaaaa... afro
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

wow nizam...

Post  pidweez on Thu Nov 13, 2008 7:25 pm

aku tau..aku tau sapa....ahah

Selamat pengantin baru sajer? Birthday wish takder??? Mad
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Sape lagi huh lepas ni?

Post  syahrirtalib on Thu Nov 13, 2008 2:37 pm

Yang aku tau baru menamatkan zaman bujang
1. Titie
2. Ariza
3. Nora kassim
4. Nida
5. Iszalina
6. Inzah
7. Amit n Ida

Incoming
1. Masleen
2. Akbariah
3. Nizam (yang ni 2 sekaligus kabarnya)
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

tahniah..selamat pengantin baru...

Post  mlutfi_alkabli on Thu Nov 13, 2008 1:33 am

tahniah diucapkan kepada kengkawan yg nk menamatkan zaman bujang..smoga bhgia ke anak cucu..selamat pengantin baru..insyaAllah klu takde aral mlintang adala dtg..hehehe Very Happy
avatar
mlutfi_alkabli

Posts : 8
Join date : 2008-11-12
Location : sabah

View user profile

Back to top Go down

Re: tahniah..selamat pengantin baru...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum