Wedding wish to ...........

View previous topic View next topic Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  2 cents on Sat Dec 27, 2008 4:03 pm

syahrirtalib wrote:
huda tulis:
nizam ni ader potensi berpoligami nih...asyik sebut pasal tu jer...

Biasa la tu huda, time bujang gini galak betul nak berpoligami. Tapi aku rasa, angan-angan 2 cents akan tamat dan pupus setelah tarikh keramat pada bulan Mac ini tiba. Tunggu...... Wink

Benda sunah nih Huda kena la disebut. Kalau tak dapat nak buat pun dapat pahala niat dan menyebut pun dah cukup lah. Shahrer,, selalau lah amalkan kat rumah selalau depan isteri. InsyaAllah byk ganjarannya. Ckp je abg bukan nak buat betul betul, just nak pahala niat dan menyebut dah ler. hehehehe... bounce

Suspect
2 cents
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  syahrirtalib on Fri Dec 19, 2008 8:14 am

huda tulis:
nizam ni ader potensi berpoligami nih...asyik sebut pasal tu jer...

Biasa la tu huda, time bujang gini galak betul nak berpoligami. Tapi aku rasa, angan-angan 2 cents akan tamat dan pupus setelah tarikh keramat pada bulan Mac ini tiba. Tunggu...... Wink
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  syahrirtalib on Fri Dec 19, 2008 8:10 am

hai... blum pun start ngajar lg dah ada plan nak lari dr sekolah.... hikhikhik..... sama le ngan k.ja....
Kita hanya merancang, yang menentukan adalah takdir Ilahi. Laughing
Maklumlah, usia veteran macam kita ni, dah la lambat join gov, kenala cautious dalam strategic planning of career improvement towards Vision 2020. Poyo je bunyinya Exclamation
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  hudadesauza on Thu Dec 18, 2008 11:47 pm

nizam ni ader potensi berpoligami nih...asyik sebut pasal tu jer... Mad
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  ijay_mus on Thu Dec 18, 2008 8:31 am

hai... blum pun start ngajar lg dah ada plan nak lari dr sekolah.... hikhikhik..... sama le ngan k.ja....

ijay_mus

Posts : 10
Join date : 2008-12-18

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  2 cents on Tue Dec 09, 2008 10:02 pm

syahrirtalib wrote:Salam to everybody...
Aku berharap sangat kursus induksi cepat dilaksanakan. Sebabnya, cepat sket kita naik pangkat dan tukar institusi. Betul tak brader nizam. Tak larat aku kat secondary school lelamer... bley kena high blood pressure... paling lama pung 5-6 tahun...

Hurm sama gak ko pikir apa yang aku pikirkan bro syahrel. Aku pun rasa 5 thn gak ler. hehe sompat aku sambung blaja dlm masa tuh. Tapi depend gak le dgn keadaan semasa. tahap kesihatan dan kemampuan ringgit Malaysia. Rasanye bule g nih maju ke depan. Razz Apa pun kena kawen dulu lah. baru tenang dan ade ketenteraman abadi cam syahrel bounce
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Wedding wish to ...........

Post  xxfaNaxx on Wed Nov 12, 2008 11:20 pm

Selamat menjadi mama pd yg dah nk jd mama tu..
hiks..hiks.. Very Happy
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Kenapa, tak percaya ke?

Post  syahrirtalib on Sat Nov 08, 2008 10:35 am

Salam to everybody...
Letih la perjalanan dari K.T ke Jerantut. 5 jam beb. Aku berharap sangat kursus induksi cepat dilaksanakan. Sebabnya, cepat sket kita naik pangkat dan tukar institusi. Betul tak brader nizam. Tak larat aku kat secondary school lelamer... bley kena high blood pressure... paling lama pung 5-6 tahun...
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  2 cents on Wed Oct 29, 2008 4:29 pm

king Tul mr shahrer, kajian terbaru mengatakan poligami memanjangkan hayat lelaki.. Kalau syg suami kasi le kawen lagi.. hehehe
bounce Tak percaya? affraid
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Selamat Pengantin Baru!

Post  syahrirtalib on Wed Oct 29, 2008 1:45 pm

sunny As brader 2 cent told, please be patient to beloved hubby whose really sometimes hot tempered. Early stage of marriage usually like that. But, that depend on hidden mitsurugi style. This means your social and ehem relationship. Percaya cakap aku. And one more thing, percayalah suami anda. hahaha.... betul tak brader 2 cent?
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  2 cents on Wed Oct 22, 2008 12:01 pm

Saya juga nak mengucapkan tahniah kepada kawan kawan yang dah bertukar status. Maaf le tak dapat nak menghadiri kenduri kawan kawan disebabkan tugas di sempadan yang agak mencabar. Semoga menjadi isteri isteri yang solehah dan mendapat cahayamata yang comel comel dan ramai. Tambahkan umat nabi Muhammad yang berkualiti. Kebahagian dan kenikmatan berumahtangga menjadi milik kalian. Pas tu banyakkan sabar dengan suami-suami dan jgn marah kalau derang nak berpoligami. Kat Terengganu nih, x kisahlan kalau suami nak poligami, tak perlu minta izin. pahala besar tuh... Smile

disudahi dengan serangkap pantun,

Pergi mengail si anak sepat,
Anak bilis di buat budu,
sudah termakbul segala hajat,
semoga ceria dan bahagia selalu.
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Wedding wish to ...........

Post  kancil on Wed Oct 15, 2008 9:32 am

Assalamualaikum..

k.lisa cuma nak ucapkan tahniah pada sume kengkawan yg dah menukar status 'bujang'. Smile Such as Nida, Ma, Nora, Tie, Huda ( err.. ada lagi ke ek.. )

Tahniah !!! Tahniah !!! Moga kita sume akan memiliki sebuah keluarga yang bahagia, dirahmati dan cemerlang di dunia & akhirat. Amin... Razz

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Wedding wish to ...........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum