Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

View previous topic View next topic Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Tue Dec 02, 2008 3:17 pm

2 cents wrote:Zalim ko syahrel. Kalau ko suruh pDA naik zirafah ke ok la jugak.. Wink

Evil or Very Mad ada jugak cikgu pembuli...patut lar anak murid pun sama....terutamanya anak murid syaril and nizam!! huh!!! No
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Pda kuda padi?

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:49 pm

Zalim ko syahrel. Kalau ko suruh pDA naik zirafah ke ok la jugak.. Wink
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Sat Nov 22, 2008 9:32 pm

Tapi kalu Fida, ko naik kuda padi je.

Owh nak kenakan aku lar....ahah sudar lar..mentang2 aku dah jauh...kalau tak aku paksa ko naik si kuda padi kat pantai blkng asrama tu!!! bounce
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Sat Nov 22, 2008 9:30 pm

syahrirtalib wrote:Memula kan fida, tarik nafas dalam2. Pastu, pada tahap muka ko dah agak kebiruan, guna jari hantu ko dan letakkan atau tekan lubang idung kanan ko. Dengan kadar segera, ko hembuskan sekuat ati ko. Maka, segala asid, udara kotor dan gumpalan-gumpalan benda asing akan terkeluar. Maka, itu la di panggil berdesup... berdesup benda asing tu kuar
bounce

itu dgn2 hidung skali keluar....tinggal sblh kanan jer....erk?? can u imagine? huhuh Suspect
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Kena bukak tajuk baru ni

Post  syahrirtalib on Thu Nov 20, 2008 10:49 pm

jet pejuang pun nak beli gak, saper2 kerek dengan aku, bom jer arr lagi2 deli.hehehehe..kete aku dah ok.kalu nak wat pun mase pakai TOYOTA CALDINA GT FOUR.baru arrrr besedup g mane2.hehehe

Caldina tak power beb, keta kuda lagi power! ko tengok la, sedangkan kuasa enjin keta pun diukur dengan kuasa kudrat kuda. Tapi kalu Fida, ko naik kuda padi je. Lain la aku, kena naik keta kuda. Kalu tunggang sekor kuda, aku takut kuda tu patah tulang blkg. king
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Demo berdesup

Post  syahrirtalib on Thu Nov 20, 2008 10:39 pm

Memula kan fida, tarik nafas dalam2. Pastu, pada tahap muka ko dah agak kebiruan, guna jari hantu ko dan letakkan atau tekan lubang idung kanan ko. Dengan kadar segera, ko hembuskan sekuat ati ko. Maka, segala asid, udara kotor dan gumpalan-gumpalan benda asing akan terkeluar. Maka, itu la di panggil berdesup... berdesup benda asing tu kuar
bounce
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Thu Nov 20, 2008 1:20 am

korak gile wrote:jet pejuang pun nak beli gak, saper2 kerek dengan aku, bom jer arr lagi2 deli.hehehehe..kete aku dah ok.kalu nak wat pun mase pakai TOYOTA CALDINA GT FOUR.baru arrrr besedup g mane2.hehehe

ahaha....perkataan baru lar..."Bersedup" cuba demo jap??
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  korak gile on Wed Nov 19, 2008 6:09 pm

jet pejuang pun nak beli gak, saper2 kerek dengan aku, bom jer arr lagi2 deli.hehehehe..kete aku dah ok.kalu nak wat pun mase pakai TOYOTA CALDINA GT FOUR.baru arrrr besedup g mane2.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:59 pm

syahrirtalib wrote:Ko nak tkar enjin ke Ustaz Shah? wah mesti berdesup. Tak mcam wira aku, naik bukit kat karak pun dapat 90 km/sj aje. Tensi aje kena potong ngan kelisa... hampeh!

takper....nanti dah ada gaji...beli lar jet pejuang satu! leh naik karak 989km/hour! ok??? ok lar tu! Mad
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:58 pm

korak gile wrote:enjin keter arrr. tak kan kapal terbang plak.maner boley masuk kat keter.hehehe.nak tau lebih lanjut, beli majalah k-kar kompak Laughing Laughing

takper larr....lain kali lar... rabbit beli pun blum tentu paham....huhuh lol!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

L501 la kuat sket

Post  syahrirtalib on Mon Nov 17, 2008 3:03 pm

Ko nak tkar enjin ke Ustaz Shah? wah mesti berdesup. Tak mcam wira aku, naik bukit kat karak pun dapat 90 km/sj aje. Tensi aje kena potong ngan kelisa... hampeh!
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  korak gile on Sat Nov 15, 2008 9:56 pm

enjin keter arrr. tak kan kapal terbang plak.maner boley masuk kat keter.hehehe.nak tau lebih lanjut, beli majalah k-kar kompak Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

...

Post  pidweez on Sat Nov 15, 2008 9:52 pm

enjin aper pulak tu.... scratch scratch
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  korak gile on Sat Nov 15, 2008 2:55 pm

nak try usah gak arrr.mane tau ada yang boleh dijadikan panduan mase ngajar nanti.tq arr sebab bg tau.moga kancil 4787 pasni boleh pakai enjin turbo plak.paling kurang L200S.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

....

Post  pidweez on Fri Nov 14, 2008 12:54 pm

tol tu....aku dah book mark dah page tu..hey u never kno..u might need 'em..tq k.lisa!! cari lar lagi yer... ko nizam? amacam kpg?? aman dan damai? miss u bro!! What a Face
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

calon A

Post  2 cents on Thu Nov 13, 2008 9:22 pm

Bagus musaliza nih.. calon A dari IT
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  kancil on Wed Nov 12, 2008 11:25 am

Salam.. Korang tau tak yg KPM ada sediakan satu laman web yang dipanggil eduwebtv yang boleh kita guna untuk P&P kita. macam2 ada dalam laman web ni.. ada video2 yang bleh kita guna utk P&P mengikut subjek yang kita boleh pilih. try la ... http://eduwebtv.com

selain tu.. try la masuk http://www.teachers.tv. ada video2 yang menarik untuk lihat mcm mana P&P di uk. try deh... Cool

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Menarik.. sumber P&P yg bagus dari KPM

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum