Gambar untuk refleksi..

View previous topic View next topic Go down

Kacak sket dari Nizam

Post  syahrirtalib on Sat Nov 08, 2008 10:40 am

Mana yang lelain ni lisa... aku dah attach list email clasmates kita kat email ko. Pepandai ko la nak invite...
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Shahrer yang kacak..

Post  2 cents on Wed Oct 29, 2008 4:47 pm

Jeles aku tgk gambo ko nanti shahrer.. dah la kacak.. menjadi idola pulak.. hehe.. aku antar gambar kat dewan je. paksa pok guard amek gambo. wakakaka
king
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Alamak!

Post  syahrirtalib on Wed Oct 29, 2008 1:20 pm

Aku dah send tapi gambo aku sorang je... lagipun guru pembimbing aku pompuan. Bahaya beb.... hahaha! bleh menimbulkan gossip liar. hahaha. Tapi aku dah send gambo yang lebih bebaik punyer....! Twisted Evil
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Gambar untuk refleksi..

Post  kancil on Sat Oct 25, 2008 10:44 am

Assalamualaikum sume..

Nak mintak tolong sume members emailkan gambar dengan cikgu pembimbing masing-masing kepada koraks_gilers@yahoo.com sebelum hari ahad ni untuk dimasukkan dalam video masa refleksi kita nanti.

Permintaan dari Shahhafiz.

Mohon sebarkan pada members lain jugak ye.

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Gambar untuk refleksi..

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum