Result & Transkrip...

View previous topic View next topic Go down

hehe...

Post  zafnd on Fri Apr 24, 2009 3:15 pm

rase2 kalo xkonvo pon bleh isi spp tu...saye isi lepas jek...ade membe sek yg isi bln 11 aritu da kena panggil bln 5 ni..hehe
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

kursus

Post  hudadesauza on Fri Mar 27, 2009 2:03 pm

salam kak lisa..kursus induksi pulak..setakat yg kerani kiter inform la...kena dapat temudug spp dulu baru dpt bagi borang kursus tu...tapi spp pulak tunggu konvo owk..
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  kancil on Mon Mar 02, 2009 5:42 pm

Ye ke konvo bulan 8.. ahak.. nampaknye ramai lah mak-mak buyung yang akan naik pentas ambik scroll.. ahakk.. yg pasal kursus induksi tu cam ne ek?? kerani skolah lisa kata kita kena tunggu surat perlantikan dulu.. entah surat perlantikan apa tah... cam ne ek..

sedihnye... gaji tak dapat lagi... Sad kerani slow la.. Mad

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  syahrirtalib on Sun Mar 01, 2009 8:59 am

Alamak... then makna kita masih DC41 la yek.... Question
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  Atif Zack on Fri Feb 27, 2009 7:07 am

Shocked hah!konvo bulan 8???mcmna nak isi spp???huhuh..lambat la interview.. Sad
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

tak pos pun

Post  hudadesauza on Thu Feb 26, 2009 11:27 pm

Bila nak konvo..ari tu tanya dr zawawi..bulan 8..lamat oo..ni time bersalin x dapat duitlah ni..hu..hu....org lain dah nak convo dah.....
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  Atif Zack on Sat Feb 21, 2009 8:26 pm

Laaa..tak post lagi ke???? ini boleh mendatangkan kemarahan:evil: budak dpli UPSI konvo cuti sekolah bulan 3 ni..huhu..kita..ape pun tada... Suspect alamat terkini nak kasi kat sape???mcmna nak kasi???emel?mesej?call?
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

RE:Result &Transkrip

Post  ummi_chuya on Sat Feb 21, 2009 3:32 pm

salam sema...mmm meme sunyi sepi la forum kita ni kan?cikgu cikgi dh bz blaka.smalam Dr.Mus ada call kk zura time tu tgh check in kat KLIH tuk program BYMyScience anjuran BP.Dia nk alamat terkini sema dak DPLI tuk pos transkrip akademik kita.
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  Atif Zack on Thu Feb 12, 2009 8:24 pm

huh??takde pon UDM kontek aku???baru nak pos???dah tu bila nak konvo??? scratch
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  suzie on Tue Feb 03, 2009 12:06 pm

A'kum...
Tadi ada dapat sms dari Farah. Dia kata dr Mus nk alamat terkini yang boleh dipercayai (maksudnya bila pos surat,gerenti sampai... Very Happy )
Katanya baru nk pos transkrip dan sijil DPLI untuk yang dok jauh dari Tganu...

suzie

Posts : 13
Join date : 2008-11-10
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

huhu...

Post  zafnd on Mon Feb 02, 2009 12:08 pm

syahrirtalib wrote:Ntahnyer... takder pung. Ini boleh mendatangkan marah...

btol xde pon...da dpt bgtau ar...hmmm...
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

result

Post  hudadesauza on Sun Feb 01, 2009 9:14 am

aik..kena guna ker..kerani kat sini tak mintak pun..katanya nak proses dah gaji...tak tau lak...
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  syahrirtalib on Mon Jan 26, 2009 1:11 pm

Ntahnyer... takder pung. Ini boleh mendatangkan marah...
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  pidweez on Sun Jan 25, 2009 5:12 pm

takder pun...
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  2 cents on Thu Jan 22, 2009 9:36 pm

Crying or Very sad
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Result & Transkrip...

Post  maa1009 on Tue Jan 20, 2009 9:01 pm

Salam semua,

Result & Transkrip boleh diambil di UDM dengan Dr. Mus @ keraninya (jika Dr. Mus tiada) mulai esok 21 Jan 2009. Kepada kawan-kawan yang jauh tu, Dr Mus akan pos secepat yang mungkin. Result & transkrip tu perlu untuk proses gaji kita nanti...

k..sekian memaklumkan...selamat mengajar..

maa1009

Posts : 5
Join date : 2008-12-13
Age : 34
Location : Kuala Terengganu

View user profile

Back to top Go down

Re: Result & Transkrip...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum