posting....

View previous topic View next topic Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Mon Jan 05, 2009 12:30 am

2 cents wrote:Aku dapat GAnu.... yeaa.. ganu kite... yeaa.. Jgn jeles pida... Razz

Alhamdulillah...msg2 dapat tpt yg di mintak...bgs2...with that said, semoga dipercepatkan lagi "keinginan" ko yg satu lagi tak lama lagi...eheh one down! one more to go!!! Yeah! Very Happy
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  2 cents on Fri Jan 02, 2009 4:26 pm

Aku dapat GAnu.... yeaa.. ganu kite... yeaa.. Jgn jeles pida... Razz
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Thu Jan 01, 2009 9:35 pm

[quote="2 cents"]
pidweez wrote:
hudadesauza wrote: ehehe....kak huda tak pyh risau....mrk2 yg dah berkahwin insyallah kat sana...yang bujang dan dara tu lar kena jaga2 sikit! Razz

Ayat tuh macam tujukan untuk aku jer... huhu... kalau lah dapat sana.. iskk apa yang aku nak buat yer..mungkin jual keta dan beli bot. Boleh selalu je balik kg.


ahaha..ahaha...ahah wish u Luck!!!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  2 cents on Thu Jan 01, 2009 12:55 pm

[quote="pidweez"]
hudadesauza wrote: ehehe....kak huda tak pyh risau....mrk2 yg dah berkahwin insyallah kat sana...yang bujang dan dara tu lar kena jaga2 sikit! Razz

Ayat tuh macam tujukan untuk aku jer... huhu... kalau lah dapat sana.. iskk apa yang aku nak buat yer..mungkin jual keta dan beli bot. Boleh selalu je balik kg.
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Tue Dec 30, 2008 6:50 pm

korak gile wrote:ooo, aad kabel bawah laut arr.tu pasal buley tau awal..mane aci mcm tu..cube cek nama aku, ada tak kat senarai jpn sarawak..hehehehe

kabel fiber optic ...tu lar info dapat cepat..laju! ehehe insyallah...nanti kt try suruh member cek...ada srg keja kat sana...but no promises... i'll try. Very Happy
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Tue Dec 30, 2008 6:48 pm

hudadesauza wrote:wah fida..bestnyer....x sabar nak tunggu result!....tahniah..dpt gak kat sarawak ekk..

ehehe....kak huda tak pyh risau....mrk2 yg dah berkahwin insyallah kat sana...yang bujang dan dara tu lar kena jaga2 sikit! Razz
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Tue Dec 30, 2008 6:47 pm

2 cents wrote:Wah affraid dah dapat kat serawak.. fuh.... seronok makcik pida nih. hehehe, Agak agaknye lah. bila posting nih.. hurmm.. Kepada sahabat sahabat yang dapat sabah dan serawak... jgn lupa masukkan item ni dlm check list anda.

1. Jaket keselamatan / pelampung
2. Megi (Makanan kat sana mahal mesti x bule nak survive.. hehehe)

Selamat berposting. cheers Semoga ceria sokmo dan murah rezeki.

tak payah bawak semua tu bro nizam...just prepare yourself mentally!!! Razz
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  korak gile on Mon Dec 29, 2008 11:05 pm

ooo, aad kabel bawah laut arr.tu pasal buley tau awal..mane aci mcm tu..cube cek nama aku, ada tak kat senarai jpn sarawak..hehehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

posting

Post  hudadesauza on Sun Dec 28, 2008 5:41 pm

wah fida..bestnyer....x sabar nak tunggu result!....tahniah..dpt gak kat sarawak ekk..
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  2 cents on Sat Dec 27, 2008 3:59 pm

Wah affraid dah dapat kat serawak.. fuh.... seronok makcik pida nih. hehehe, Agak agaknye lah. bila posting nih.. hurmm.. Kepada sahabat sahabat yang dapat sabah dan serawak... jgn lupa masukkan item ni dlm check list anda.

1. Jaket keselamatan / pelampung
2. Megi (Makanan kat sana mahal mesti x bule nak survive.. hehehe)

Selamat berposting. cheers Semoga ceria sokmo dan murah rezeki.
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: posting....

Post  pidweez on Sat Dec 27, 2008 1:27 pm

Allo....macam mana dgn persediaan bg mereka yg telah mendapat keputusan??? Saya pun ingin menyampaikan satu berita bahawasanya saya telah tahu tempat saya posting ....ehehe dan semestinya saya mendapt pilihan pertama iaitu..Sarawak.. Phew! Wat a relief! Bagi yg lain2 bersabar ya....Very Happy

Mcm mana sy tahu? Ada kawan makcik di jabatan pelajaran negeri sarawak...maksudnya, nama anda juga telah sampai di jabatan pelajaran negeri (tak tahu negeri mana)....cuma skrng dia orang nak meeting di sekolah mana kita akan di hantar....Gud Luck everyone!

cheers
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

posting

Post  hudadesauza on Thu Dec 25, 2008 12:45 pm

penantian itu sungguh menyiksakan...kenapala begitu lambat..tapi apapun thank god still bulan satu..takut tak larat kalau lambat-lambat!...hu...hu...
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: posting....

Post  korak gile on Thu Dec 25, 2008 12:09 am

bersabarlah...sesungguhnya Allah bersama orang yang bersabar...
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: posting....

Post  2 cents on Wed Dec 24, 2008 1:50 pm

Yerpp.. correct-correct. Kita tahu posting 5 Jan. sakit gak nak cari rumah sewa time terdesak gitu. woH....
Suspect kenapa begitu lewat ya? scratch Segala galanya lewat ya.. lol!
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re:Posting

Post  ummi_chuya on Wed Dec 24, 2008 7:25 am

mmmm..itula psl nora, malam tadi kk zura stay up semata2 tuk check tempat posting Mad if gitau ngan jelas awl2 kan senang Twisted Evil By d way kita tunggu yek 5Jan nnti yek Laughing .maknanya, tarikh kita lapor diri tak sama la yek ngn dak PI???

p/s: sesungguhnya penantian itu suatu penyeksaan huhuhuh... Sad
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

posting....

Post  norakasim on Wed Dec 24, 2008 6:48 am

emm result posting kita tak kuar lagi la... hanya bdk pendidikan islam je...sedihh..........

norakasim

Posts : 3
Join date : 2008-12-19

View user profile

Back to top Go down

Re: posting....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum