Congratulation!!!

View previous topic View next topic Go down

Re: Congratulation!!!

Post  hudadesauza on Sun Dec 28, 2008 5:45 pm

huda pun nak ucapkan congratulation for those yg dapat 4.00 tu...the other one..huda raser tahu..tapi hamba allah ni minta dirahsiakan identitinya kerana dia tak sangka dapat tinggi camtu....tapi itulah rezeki dan berkat usaha namanya..... Shocked
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Congratulation!!!

Post  pidweez on Wed Dec 24, 2008 6:25 pm

yalah...congrats kpd mereka2 yang terasa..ehehe

yalar..slamat berposting.. ni mesti dia org tgh soping brg keperluan ni...

mesti tgh panick lari2 dalam rumah tak tau nak buat aper...ahaha,....ahaha itulah yg bakal aku alami..huhu...
Very Happy
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Congratulation!!!

Post  2 cents on Wed Dec 24, 2008 2:39 pm

Aku rasa perlu banyak makan kismis taruk ajinomoto. Hurmm.. terer lah.. (menu khas tuk syahrer)

Ucapan tahniah buat kawan kawan yang dapat result bagus. Tahniah .. semoga dpt mengajar kat skolah cluster. Rolling Eyes
dan ucapan selamat berposting buat pelajar Pendidikan Islam. di harapkan agar dapat menyesuaikan diri dengan dgn cepat dan membawa perlbagai perubahan.

Selamat bekerja dgn penuh jujur, amanah dan Ikhlas.
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Congratulation!!!

Post  syahrirtalib on Wed Dec 24, 2008 8:29 am

Aku la org nya. Hahaha. Tak malu.... mengaku hebat. Apapun tahniah le. Aku suspek Lisa, Nida ngn Izan dapt 4.00. Terer la korang ni. Apa korang makan? Very Happy
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Congratulation!!!

Post  ummi_chuya on Tue Dec 23, 2008 6:06 pm

Congrats tuk sema cz ramai yg dpt result best2 blake. Bagi yg dpt 4.0 tu TAHNIAH!!! sapa lagi yg dpt 4.0 tu ek? kk zura baru tau 2 org jek..(but not me Laughing )
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: Congratulation!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum