Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

View previous topic View next topic Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  2 cents on Fri Dec 12, 2008 9:02 pm

ummi_chuya wrote:Korang korban ke tahun ni??Fuh, puas ati balik beraya di kota bharu leh makan daging banyak2 smpi naik muak tgok daging, badan pn dh mengalami proses pengembangan huhuhhu... Laughing

Aku mengorbankan daging daging yang org kasi je. Byk jugak la mengorbankan... Al maklumlah raya nih aku jer cuti paling lama. Badan kebang gak sket2.. pas nih ko bule amik borang utk join team "body katang". Amik borang dgn s/u Dol. Hantar kat pengurusi Syahrer... hehehe

Count down : 3 hari lagi untuk mengetahui tpt posting. Semoga kita menjadi pendidik yang Amanah..
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  k_jEm on Thu Dec 11, 2008 4:41 pm

Selamat hari raya i'dul adha 1429..
selamat hari tasyrik ke 3..
selamat hari last raye..

rasa sunyi lak raye taun ni.. huhu..
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

Re : Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  ummi_chuya on Wed Dec 10, 2008 5:04 pm

Salam idul adha diucapkan kepada semua semoga ibadah Qurban kita sama2 diberkati Allah swt amin...(aku tak korban pn thn ni he3x...) Korang korban ke tahun ni??Fuh, puas ati balik beraya di kota bharu leh makan daging banyak2 smpi naik muak tgok daging, badan pn dh mengalami proses pengembangan huhuhhu... Laughing
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  korak gile on Tue Dec 09, 2008 12:39 am

pulak doh..kenen interbiu dulu arr dengan mak aku, kakak2 aku abang aku n last skali dengan aku...kalu blh lepas yang 1st pun kira power arrr.yang last sekali paling perit arr interbiu die..ada beran ka? Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  2 cents on Sun Dec 07, 2008 9:19 pm

korak gile wrote:aku pun nak ucap gak..sama macam ucapan 2 cents...hehehehe... Arrow Arrow

abg ipar dan adik ipar, mesti ucapan yang sama. kan abg dolkan.. hehehe bounce
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  korak gile on Sat Dec 06, 2008 2:09 am

aku pun nak ucap gak..sama macam ucapan 2 cents...hehehehe...kepada semua budak dpli, buka email masing2, aku ada send kad raya aidiladha kat korang...yang takde tu, mintak dari yang dah dapat.hehehe Arrow Arrow
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  2 cents on Fri Dec 05, 2008 5:58 pm

Di Kesempatan nih saya 2 cents nak mengucapkan selamat menyambut hari raya kurban / Qurban (arabic sket) buat semua sekali yang membaca mesej ini. Semoga sentiasa ceria dan diberkati Allah dalam meraikan hari kebesaran ini.
Harap di ampunkan segalah salah dan silap sepanjang perkenalan sehinggalah ke hari ini. Crying or Very sad

Selamat menyambut hari raya dengan penuh keinsafan dan kesederhanaan. Surprised Wink
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Selamat Menyambut Hari Raya Kurban

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum