pangilan hangit - posting

View previous topic View next topic Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  2 cents on Tue Dec 16, 2008 1:07 pm

HAti-hati Fana.. jgn masuk mulut harumau maybank lak. Kang satu hari terbaca lah kisah "Farhana di Lombok" heheheh.. kecoh seh
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  xxfaNaxx on Wed Dec 10, 2008 9:29 am

den pon pernah kena panggilan hangit ngn sorg munyit nih..
sungguh la kuang asam call ckp kad kredit den da siap..
dari maybank lak tu..
akaun maybank pon den xde..
nk kredit card pekejaddahnye..
mmg ar brother tu nk kna..
siap ar..den pon nk fwd no n nama dia kt fafau..
padan muke!
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  pidweez on Tue Dec 09, 2008 10:46 pm

korak gile wrote:saper plak yang ko hangitkan tu ehh..kongsi arr saper die..hehehehe..2 cents jangan syok sangat, karang fbi n fafau dari hot fm plak yang hangitkan ko.aku dah register dah suh die orang hangitkan ko.tunggu jer arr ehh..

selamat menyambut hari raya aidiladha...makn daging korban tu ingat2 arr kat kawan2 sekali..
selamat menunggu posting.. Very Happy Very Happy

ahaha...kena tunggu ni! Laughing
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  2 cents on Tue Dec 09, 2008 9:42 pm

Alamak cuak aku, huhuhu Razz Insaf lah gini. hehehe.. tapi cuak tul nak tunggu posting. iskkk....
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  korak gile on Tue Dec 09, 2008 12:26 am

oooo...aku tau sape die.budak johor kan..praktikal kat jerantut dengan pidweez..betul tak.hehehe...ko jangan suka sangat eh, pernah tak ko dengar hadith yang mengatakan kita akan dibalas semula dengan apa yang kita lakukan???hehehe..so, jaga2 sebelum terkena eh..tu jer aku nak pesan
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  2 cents on Sun Dec 07, 2008 9:09 pm

hehe.. aku takut fafau je yang dihangitkan oleh aku. Sian dia.... aku lebih macho dari dia tahu.. keh keh keh..
ermm.. nama dia mula dgn huruf R _ _ _ i _ d _. teka la Surprised
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  korak gile on Sat Dec 06, 2008 1:57 am

saper plak yang ko hangitkan tu ehh..kongsi arr saper die..hehehehe..2 cents jangan syok sangat, karang fbi n fafau dari hot fm plak yang hangitkan ko.aku dah register dah suh die orang hangitkan ko.tunggu jer arr ehh..

selamat menyambut hari raya aidiladha...makn daging korban tu ingat2 arr kat kawan2 sekali..
selamat menunggu posting.. Very Happy Very Happy
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

pangilan hangit - posting

Post  2 cents on Fri Dec 05, 2008 5:53 pm

Baru-baru nih aku terima call dari KPM tanya pesal status perkahwinan dak IT UDM 08. jadi aku call le kawan2 dak IT nak tanya status derang sama lom kawen, dah kawen atau nak kawen sgt2. Kalau nak kawen dlm masa terdekat mmg aku akan inform KPM jugak walaupun dia x mintak. heheh... additional info...

masa call satu kawan nih, dia cam blur blur je lagi... suara agak garang gak le... dia tanya siapa nih?
wow garang minah nih, saje je aku nak kenakan dia.. aku reply "saya dari KPM" huhu.... tetiba suara dia jadi lembut je.. dia reply "KPM..? ye ade apa encik". Wow slow suara x cam memula tadik. huhu... terus je aku tambah.. dah tahu ke posting kat mana... dah dapat surat.. dia kate blom lagi.. wah.. yeye.. masa nak goreng sampai hangit. huhu.. masa tuh cam nak gelak pun ade. aku ckp awak dpt posting ke Melaka...Aku tak bule nak serius kalau nipu org. keh keh keh,,
So at last dia jerit "Nizam......." huhu arghh kantoi penyamaran. tapi tuh le.. moral of the story, penyamaran boleh membuatkan seseorg gugup.

Kepada yang berkenaan. Selamat menyambut hari raye dan Maaf Zahir baTin. hehe
Selamat menunggu Posting. Basketball
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: pangilan hangit - posting

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum