Yahuuu.. praktikal dah nak abis

View previous topic View next topic Go down

Re: Yahuuu.. praktikal dah nak abis

Post  xxfaNaxx on Wed Nov 12, 2008 11:15 pm

kancil wrote:Salam..

Alhamdullillah.. setelah sekian lama kita menunggu saat2 abbisnye praktikal.. tak lama lagi semuanye akan menjadi kenangan.. ada yg pahit.. ada gak yang manis.

erm.. tak sabar nak jumpe sume org smula.. mesti banyak cite yg nak di share sama2 kan..

apa-apa pun.. syukur lah sbb kita dah maju setapak .. dah nak abis praktikal.. insya ALLAH same2 lah kita doakan moga kita dapat posting seperti yang diharapkan.. Amin.. Razz

alaaa..bosan laa dah abes prektikal..
menganggur..bosan! bosan!
kalo g skola blh gak sekeh2 students..hahaha..
da laa xdpt duit skang..
adeii..help!! help!!
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

joget

Post  2 cents on Wed Oct 29, 2008 4:41 pm

kancil wrote:wah..wah..wah.. 2 cents. nanti boleh le wat persembahan joget kat batu buruk masa refleksi kita nanti.. Razz

Sesekali aku tidak akan melakukannye. hehehe.. berat hati gak nak berjoget.. ahahaha..... tuh pun paksa rela jer..
buruk kalau joget. kalau rap tak pe jugak la.. rabbit
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Cari duit?

Post  2 cents on Wed Oct 29, 2008 4:40 pm

Mencari duit waktu cuti nih, ehem ehem..susah sket. Almaklum ekonomi turn down. Pening jugak nak pikir nak wat apa.. hurmm.. syahrer, ko pasarkan kain batik sutera kat k.l. Amacam... nak ke? hehehe... drunken Kalau nak keja kilang, maaf le.. malas la pulak.. hehehe.. kalau kedai makanan segera, susah sket..
Nak main saham bali.. hehe.. minta maaf le.. selain dari goyang kaki dan tidur masa cuti.. aku cadangkan tanam le byk byk sayur kat blakang rumah. Ade faedahnya.. psstt.. syshrer, kalau ade thesis yang lebih lebih tuh pass le kat aku. 10 percents tuk demo. hehehe.. cheers

kawan kawan yang lom kawen, rendahkan le mahar sedari sedari sekalian. Dijangka proses perkahwinan dijangka menurun disebabkan kenaikan kadar faedah dan BLR oleh bank bank kat mesia. huhu...

tuk kaum kaum hawa.. berhati hati sekarang ni, byk kecurian dan kes ragut.. Rolling Eyes Makin rmai yang mengemari kerjaya nih atau pun dijadikan kerja sampingan selepas office hrs.

king
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Allo brader and sister!

Post  syahrirtalib on Wed Oct 29, 2008 1:31 pm

Wey, cari duit la. 5 bulan beb tarak gaji. Orang pmpuan takpela.. aku ni hah..... "lelaki ini" yang selalu mencari duit.Satu aku belaja waktu praktkm ni, adalah mudah dapat penyakit kronik. aku risau jagk maklum lah "size xxl". lagi satu, kekadang tu apa yang kita rancang tak 70% menjadi. sebab banyak hidden task yang kita tak sedar menunggu kita di kemudia hari. apapun, aku tau kita semua DPLI UDM 08 memang hebat. Semuanya gerenti mampu harungi. Macm mana nak upload info kat cni wahai kancil 4787? aku ada list sekolah seluruh malaysia yang yamg memerlukan guru ICT macam kita. Sori ye, ganu 2 buah sekolah aje yang kosong. Kepada geng ganu, meh la posting kat selangor bersama-sama aku. hahahah bounce
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

hebat...

Post  kancil on Thu Oct 23, 2008 12:27 pm

wah..wah..wah.. 2 cents. nanti boleh le wat persembahan joget kat batu buruk masa refleksi kita nanti.. Razz

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Sweet Moment lah

Post  2 cents on Wed Oct 22, 2008 12:10 pm

Den organize riddle kat sekolah ni untuk peringkat negeri tajuknye "English in Melody". Syukran terpilih antara 10 buah sekolah untuk buat pertunjukkan kat K.T pada 7 Nov. JPN & PPD wat evaluation. keh keh.. terpaksa ajar joget padahal aku tatau joget. Berlatih ngan you tube aje. kelako....tapi seronot la jugak. Anjuran Exxon Mobile.. Meh pakat tgk nnt kat taman budaya K.Tganu
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

:P

Post  2 cents on Tue Oct 21, 2008 9:11 am

dah nak abis ni la keja banyak sikit.. aku kena wat soalan piksa untuk "ictl". ICTL x der piksa lagikan.. hah...
apa kata kalau ade satu segment untuk share soalan ict atau math atau apa apa ke.

2 cents idea Smile
-wku5299
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Yahuuu.. praktikal dah nak abis

Post  kancil on Mon Oct 20, 2008 1:39 pm

Salam..

Alhamdullillah.. setelah sekian lama kita menunggu saat2 abbisnye praktikal.. tak lama lagi semuanye akan menjadi kenangan.. ada yg pahit.. ada gak yang manis.

erm.. tak sabar nak jumpe sume org smula.. mesti banyak cite yg nak di share sama2 kan..

apa-apa pun.. syukur lah sbb kita dah maju setapak .. dah nak abis praktikal.. insya ALLAH same2 lah kita doakan moga kita dapat posting seperti yang diharapkan.. Amin.. Razz

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Yahuuu.. praktikal dah nak abis

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum