UDM Banjir

View previous topic View next topic Go down

Re: UDM Banjir

Post  2 cents on Wed Dec 24, 2008 2:15 pm

InsyaAllah kalau dapat ganu nak je buat rumah terapung ke.. hehehe bounce
Syahrer jom ajar pendidikan jasmani. Boleh mengucup (kurus) sambil bertugas. geek
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  syahrirtalib on Mon Dec 22, 2008 4:13 pm

Bawa bertendang ehhh bertenang ustazah Lisa. Jangan lah dikenang hal kapal kertas 2 cents tu. Marilah kita kenangkan Kapal Layar Monsoon Cup. Lagi best! Hahaha. Takpe Lisa, kalu subjek I.T di sek sekitar K.T penuh, ko tawar la subjek lain. Contohnya Add Math ke, Fizik ke, Kimia ke, Biologi... aku rasa yang itu byk kosong. Cool
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  kancil on Sun Dec 21, 2008 4:35 pm

wei 2 cents.. kalu banjir tu stakat sehari dua tak pe lah nak layan kapal kertas.. tapi kalu dah masuk seminggu dua.. bukan setakat kapal kertas.. kapal kargo kertas pun hang tak sanggup nak buat. nanti bila hang nak cari umah sewa bila dah kawin nanti, hang tanya la tuan rumah tu dulu kwsn tu banjir ke tak ek.. kalu bukan kwsn banjir hang jgn sewa la ek.. cari kwsn yg kena banjir... Very Happy baru dpt feel cam ne idup jadi mangsa banjir..

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  2 cents on Tue Dec 16, 2008 12:53 pm

HEhehe... so berita dlm paper la tak betul tuh. Seb baik aku x baca paper utusan dan berita sangat. keh keh keh.... Nasib baik ade hujah dol, kalau x dah kena fire dah. Dgn pengakuan nih maka nama dol kembali bersih arr..

Lisa, kadang seronok gak banjir. Boleh wat kapal kertas masa dok atas katil bujang tuh. Layan sikit nak tdo. hehehehe.... Org utara x der dapat nak merasa semua tuh. Tuh nak jadi org pantai timur nih. keh keh keh lol!
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  kancil on Tue Dec 16, 2008 8:46 am

oooo.. kat taman pusu 3 tu mmg selalu banjir.. especially rumah yg barisan belakang skali tu. tapi tahun ni paling teruk.. seluruh taman kena banjir.

saya pernah gak la duk kat tanam pusu 3 tu dua kali... yang first tu duk barisan depan, selamat dari banjir tapi kali kedua tu duk baris belakang skali.. mak aiii... seksanye.. nasib baik barang tak banyak sangat sbb masa tu baru kawin. balik umah untuk tido je.. dalam umah ada air.. nak mandi ke, solat ke, makan ke, buang air ke.. sume kena gi masjid. nasib baik masa tu ada katil bujang satu.. so, tak de lah tido atas air. mmg seksa la.. sempat gak la seminggu merasa duk dalam banjir tu. Smile

tahun ni punye banjir kat taman tu mmg teruk la. sebab tu sampai kena pindah. sebelum ni tak yah pindah pun.

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  korak gile on Tue Dec 16, 2008 12:20 am

bukan aku sajer reka arr...paper cakap mcm tu,pas tu budak2 lain pun citer mcm tu..so aku citer arr balik..ingat lut dipindahkan kat sekolah praktikal die..Sekolah menengah kompleks gong badak ari tu.hehehe..boley gak merasa jadi mangsa banjir.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  2 cents on Fri Dec 12, 2008 8:56 pm

Naseb baik wartawan al lutfi ade sana. Kalau x abis la kena cheat dek dol.. wahahahaha.. thanks wartawan al lutfi. Teruskan tugasan anda di gong badak....

Lut, pe kata kalau ko g jupe dr Mus dan amik result posting dan pastekan kat sini. Baru nampak stylo sket ciri ciri kewartawanan tuh Smile
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

iyeke banjir truk..hahahaha

Post  mlutfi_alkabli on Thu Dec 11, 2008 10:18 pm

alamak..apela korang ni..udm tak banjir la..aku ada kat situ masa tu..yg bnjirnye kat jln ry antra udm & umt je.dkt lampu isyarat tu je..pagar udm kat tepi tu je roboh..mcm2 aku dgr..ada yg ckp kete udm rosak truk la..takde sume tuu..pgr tepi kat psr mlm hr kamis je yg roboh..air tasik melimpah kuar..kete tak bleh lalu la..tp kejp je.ptg tu dh surut...dh bleh lalu...





korak gile wrote:ada plak nak mandi air banjir, kotor arrr,aritu kat BBBR ada kolam mandi yang stailo tak nak mandi plak.hehehehe..kalu nak sangat mandi n swimming gaya bebas, ada berani kat sungai rajang arrr Laughing Laughing Laughing Laughing
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
mlutfi_alkabli

Posts : 8
Join date : 2008-11-12
Location : sabah

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  korak gile on Fri Dec 05, 2008 12:26 am

ada plak nak mandi air banjir, kotor arrr,aritu kat BBBR ada kolam mandi yang stailo tak nak mandi plak.hehehehe..kalu nak sangat mandi n swimming gaya bebas, ada berani kat sungai rajang arrr Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 4:14 pm

korak gile wrote:ape susah pidweez, g arr tengok kat tv.ari2 ada citer pasal banjir...hehehehe.

bro korak...bkn nak tgk sj...nak main skali...swimming, gaya bebas! eheh Razz
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  korak gile on Thu Dec 04, 2008 2:09 am

ape susah pidweez, g arr tengok kat tv.ari2 ada citer pasal banjir...hehehehe.
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 12:31 am

nasib baik dah hbs training...tp best jugak kalu ada lagi...mesti happening...lama tak tgk banjir..eheh Rolling Eyes
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  k_jEm on Tue Dec 02, 2008 11:40 pm

nampaknye..
bumi tengganu ngah sedih yg teramat smpai langit pun menangis x benti2..
sampai air longkang, sungai, parit, paya sume x tertampung banyaknya air mata langit tengganu tu
yg lampau sedih dek kerana ditinggalkan oleh bdk2 dpli hua3.. Razz
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 37
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

UDM Banjir

Post  korak gile on Tue Dec 02, 2008 11:17 pm

satu lagi kebetulan yang berlaku kepada budak DPLI UDM 08..lepas BIG kat PSAR dulu, budak keracunan makanan, lepas Refleksi kat BBBR, banjir melanda resort tu, lepas kita abis blajo kat udm, Banjir plak...dgr citer, teruk gak gong badak banjir terkejut gak aku dgr, tak penah banjir selama 6 tahun aku duk sana,tahun ni banjir plak, kuasa Allah bisa merubah segalanya....
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: UDM Banjir

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum