column kawen

View previous topic View next topic Go down

Re: column kawen

Post  2 cents on Tue Dec 09, 2008 9:52 pm

drunken Kes x ikhlas nih. hehehe.. Weh tak de sape nak kawen ke nih. Alamak... tak dapat la nak makan free dah. huhu.... pas nih ramai le ustazah ustazah p/i yang nak wat kenduri. dak IT ade je 6 org yang x kawen g termasuk aku. keh keh keh
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Tue Dec 09, 2008 12:42 am

buleh2...aku bayo down payment kat courts arr. ko setelkan selebihnya...budak2 lain pun mcm tu gak..setakat down payment, brape la sangat,oleh tu, bagi salinan ic ko kat semua budak dpli.senang nak booking barang.. afro afro afro
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  2 cents on Sun Dec 07, 2008 9:22 pm

dah x lama dah.. InsyaAllah, 14 Mac tahun depan jer... dol, hadiahkan aku katil mewah satu. berkat tuh... Wink
ade sesapa nak sponsor peti ais, mesin basuh, tv dan sebagainye ke? bagitau awal2, x sakit pala nak plan teruk2.. huhu Razz
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Sat Dec 06, 2008 2:11 am

belum ape2 lagi dah mintak hadiah.betul2 materialistik arr 2 cents ni.patut ar nick name pun yang berunsurkan kebendaan.hehehehe lol! lol!
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  2 cents on Fri Dec 05, 2008 5:22 pm

Mungkin gak aku. wakakakak..... sunnah kan benda baek takkan x boleh plak. Surprised
Harap kawan2 boleh siapkan hadiah besar2 untuk aku kawen nnt. Kalau x buleh dtg nnt pun x pe. Janji pos hadiah je... tarikh dan tahun akan ditetapkan kemudian.
pirat
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Fri Dec 05, 2008 12:43 am

bukan daaaa....musti ada antara 15 orang budak dpli udm 08 tu Laughing Laughing Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 4:19 pm

korak gile wrote:maner bleh bagitau sekarang..tunggu arrr kemunculannya pada masa akan datang Laughing Laughing

kalau tak tau cakap tak tau saja.... bro korak kah yg akan muncul??? huhuh Rolling Eyes
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Thu Dec 04, 2008 2:26 am

maner bleh bagitau sekarang..tunggu arrr kemunculannya pada masa akan datang Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 12:35 am

korak gile wrote:adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

siapakah dia?
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Tue Dec 02, 2008 11:33 pm

adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  k_jEm on Tue Dec 02, 2008 11:32 pm

laa.. dah tu.. ade ke org lelaki yg x de kemungkinan kawen lebih 1..
Sleep
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  korak gile on Tue Dec 02, 2008 11:20 pm

aku rase 2 cents ni ada kemungkinan kawin lebih dari satu arrr..saper yang sokong aku???angkat tangan.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  pidweez on Tue Dec 02, 2008 4:35 pm

2 cents wrote:Tambah satu lagi column untuk info sape2 nak kawen ke...Ramai lagi yang blom kawen dan yang dah kawen pun ade vacancies 3 lagi. hehe... garap dpt dipertimbangkan dengn sewajarnya oleh pihak berwajib

sunny
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

column kawen

Post  2 cents on Tue Dec 02, 2008 2:03 pm

Tambah satu lagi column untuk info sape2 nak kawen ke...Ramai lagi yang blom kawen dan yang dah kawen pun ade vacancies 3 lagi. hehe... garap dpt dipertimbangkan dengn sewajarnya oleh pihak berwajib
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: column kawen

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum