Assalamualaikum.........

View previous topic View next topic Go down

Assalamualaikum.........

Post  lyen_88 on Wed Oct 15, 2008 9:46 am

Selamat ketemu di ruangan forum ini........harap dengan adanya forum ini kite tidak terputus hubungan.....jgn salah sangka........hubungan persahabatan yang cukup erat dan indah. walaupun kemana kita di arahkan kelak kita tidak akan lupa melupai tambah2 dengan adanya forum ini......ok kengkawan........Love u all................ flower flower

lyen_88

Posts : 1
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

SELAMAT SEMUANYA..

Post  Nida on Wed Oct 15, 2008 10:25 am

DAH ADER PLATFORM BARU..
UTK SEMUA..SELAMAT MENGHABISKAN HARI-HARI PRAKTIKAL..
JAGA KESIHATAN K.. Very Happy

Nida

Posts : 1
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamualaikum.........

Post  korak gile on Tue Nov 11, 2008 2:56 pm

salam semua
moga selamat...kalu ad ape2 berite, cerita suka dan duka kongsi2 arr kat forum nie. moga satu hari nanti kita ditakdirkan bertemu kembali.. Surprised
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

././././././.

Post  pidweez on Thu Nov 13, 2008 7:47 pm

flower cute.... lol! Yup...
We'll keep in touch!!!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Assalamualaikum.........

Post  korak gile on Sat Nov 15, 2008 2:57 pm

masih kurang meriah forum kiter nie??ada ape2 cadangan tak??aku rase suruh bro nizam invite semua budak2 sebab die yang paling berumo dak laki.hehehe. Laughing Laughing lol!
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamualaikum.........

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:47 pm

korak gile wrote:masih kurang meriah forum kiter nie??ada ape2 cadangan tak??aku rase suruh bro nizam invite semua budak2 sebab die yang paling berumo dak laki.hehehe. Laughing Laughing lol!

Ops pesal umo jgn sebut. kalau ckp dewasa sket x pe. pale
Kalau nak suh ramai org masuk bule je aku canangkan. paling byk pun 60 org je. limit. Kalau nak ramai lagi. Tukar je tajuk.. letak DPLI sedunia ke, semalaysia ke. Amacam? Ade berani?
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

hohoho

Post  amu nick on Thu Nov 27, 2008 12:11 pm

mai kasar nampak? nk tukar dpli sedunia ehh...kalu gitu aku nk amek dip pendidikan skali lg la kat sepanyol...hahaha

amu nick

Posts : 4
Join date : 2008-11-06

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamualaikum.........

Post  2 cents on Sun Dec 07, 2008 9:24 pm

hahaha... kalau kat spain x best sgt le. Weh buat gath sekali.. plan la bebiler pun. sebelum g psting ke. Amacam. Gath kat thailand ke... standerd sket
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Assalamualaikum.........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum