apa cita result xm

View previous topic View next topic Go down

apa cita result xm

Post  amu nick on Thu Nov 27, 2008 12:06 pm

assalamu3laikum...
apa kaba semo? senyap jah...ko bz nk g haji...hehe...amacam result exam dan praktikum baru ni? kongsi2 la sket kat forum ni...saper yg DL boleh kita wat kenduri...

amu nick

Posts : 4
Join date : 2008-11-06

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  k_jEm on Thu Nov 27, 2008 1:43 pm

wuuhuuu.. de ureng x sabo2 nak tau result nmpak heheh..

dr.mus kate mting senat 24hb aritu postpone ke 15 dis
papehal pun pastu r baru leh sape2 nak wat kenduri..
blh dijamak kan skali ngan kenduri posting SS kuang3..

afro
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  korak gile on Fri Nov 28, 2008 3:32 pm

ala, result semua ok akan dipaparkan kat forum ni biler kuar nanti..jangan risau..dapat DL atau tak, yang penting posting.kalu DL pun tangga gaji sama gak dengan yang tak DL kan.hehehehe Very Happy Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

dol and deli best student bersama

Post  2 cents on Tue Dec 02, 2008 1:59 pm

aku dgr dol best student but kongsi dgn deli. Eloklah bule turun selangor sesama. rumors kata yusri dpt sabahan.. pulau mabol kot. ms Jem pun sama dok sana. hehehehehe....... harap2 bule ngaja kat lndon ke.. elaun byk sket
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  xxfaNaxx on Tue Dec 02, 2008 8:48 pm

2 cents wrote:aku dgr dol best student but kongsi dgn deli. Eloklah bule turun selangor sesama. rumors kata yusri dpt sabahan.. pulau mabol kot. ms Jem pun sama dok sana. hehehehehe....... harap2 bule ngaja kat lndon ke.. elaun byk sket

kawe dpt skola sblh rumah..
sbb KPM ckp sape xkawen lg xleh gi jaoh2..
nnt xde org nk jaga..
hahahaahha!..
bley x cmtu?
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  syahrirtalib on Fri Dec 05, 2008 9:51 am

ala, result semua ok akan dipaparkan kat forum ni biler kuar nanti..jangan risau..dapat DL atau tak, yang penting posting.kalu DL pun tangga gaji sama gak dengan yang tak DL kan.hehehehe
Ish, tangga gaji mmg sama. Tapi takut tangga sekolah tak sama. Aku difahamkan, sape yang bagus resultnya akan posting ke sekolah yang bebaik. Macam ko la... Al Ustaz Bestest Al Shah Dol Laughing
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  2 cents on Fri Dec 05, 2008 5:45 pm

Harap harap tak de la nak g SS. hurmm dok SM dah le. huhu..... nak nikah nih.. tol cam cakap fana, sapa lom nikah kena dok kat umah je.. nnt senang org nak dtg merisik. hehehe.. yang dah nikah mmg dia antar jejauh sbb dah tahu dah boleh berdikari sendiri. Wink tapi realitynye ialah

KPM (En. Razali) col ari tuh dia nak minta status dak it yang kawen ke idak kat aku. huhu.. tuh je dia nak.. "status kawen". Aku syak dia akan ejas posting lah tuh, sbb dia kate dia bahagian sekolah. ermm...
Rasanya ade gak la percentage aku nak kena sana. huk huk... sedey gak la.. cam ne nak wat kenduri kawen nnt.
dah la dak IT lelaki aku je sorang x kawen. harap2 dia consider la surat rayuan yang aku kepilkan masa aku emailkan kat dia status perkahwinan dak it udm 08. Semoga rayuan ku di terima.. huhu
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  korak gile on Sat Dec 06, 2008 1:47 am

syok arr 2 cents. ada kabel bawah tanah. ko ni, peluang dah ada depan mata, suruh arr die adjust ko posting kat dekat2 jer..aper arr ko ni. tu pun nak kene ajar.
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  2 cents on Tue Dec 09, 2008 9:56 pm

korak gile wrote:syok arr 2 cents. ada kabel bawah tanah. ko ni, peluang dah ada depan mata,

Aku pun x kenal siapa itu Razali bro. huhu... Aku ingat dia nak kabo aku posting kemana. Nyiahaha...
Hurmm ade 6 hari je lagi sebelum tpt posting di beritahu. Result x de kisah sgt pun..
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  pidweez on Tue Dec 09, 2008 11:04 pm

2 cents wrote:
korak gile wrote:syok arr 2 cents. ada kabel bawah tanah. ko ni, peluang dah ada depan mata,

Aku pun x kenal siapa itu Razali bro. huhu... Aku ingat dia nak kabo aku posting kemana. Nyiahaha...
Hurmm ade 6 hari je lagi sebelum tpt posting di beritahu. Result x de kisah sgt pun..

erm..dia tanya siapa yg nak kawen dlm masa terdekat ni ker? atau terlambat? sbb aku lmbt lagi...huhu Crying or Very sad
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 36
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  2 cents on Fri Dec 12, 2008 9:09 pm

pidweez wrote: erm..dia tanya siapa yg nak kawen dlm masa terdekat ni ker? atau terlambat? sbb aku lmbt lagi...huhu Crying or Very sad

Dia x tanya pun, tapi aku je kasi info lebey2. Nasi tambahkan... Sian gak kat Leen. Dia nak kawen dah lusa. Kalau posting jejauh sure nangis sampai pitam tuh
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: apa cita result xm

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum