kelim.hehehe

View previous topic View next topic Go down

Re: kelim.hehehe

Post  2 cents on Tue Dec 16, 2008 1:04 pm

Bila gawat2 nih. harapakn claim jer.. tapi lambat sket pun ok gak.. bule kaver masa posting... Jgn x masuk terus dah ler.... drunken
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  korak gile on Thu Dec 04, 2008 1:58 am

i.allah dapat...cume cepat n lambat jerrr.doa arr banyak2..wat solat hajat perdana sekali
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 12:25 am

hopefully dapat...leh gak setel htng... Smile
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  korak gile on Tue Dec 02, 2008 10:53 pm

nasib baik kalu next year
ntah2 tak dapat
tapi rase2 dapat kot. cuma cepat n lambat jer arr
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  pidweez on Tue Dec 02, 2008 4:11 pm

2 cents wrote:Betul sheikh Dol. Bila bila je dah boleh dapat dah claim tuh. Tak minggu nih minggu nih, mungkin juga minggu pada tahun tahun depan. Laughing Tapi aku suggest lah, kalau bayar dengan beg beg benih cendawan ok lah jugak. Bule tambahkan hasel. Alhamdulillah sekarang hasil cendawan kat kulim nih makin byk,, dan pasaran pun makin je meluas. Aku byk tanam kat kayu kayu getah dlm hutan. Masalah utama tak de org nak pungut hasel buat masa sekarang nih. Ada sesapa nak apply keja ke.. Rolling Eyes

yeker bila2 masa? dia nak bank in kat na? tak bgi pun account bank.... scratch ker udm yg uruskan n bank kat kiter? bank islam... rasa2 tak lar cepat sgt...nxt yer kot...
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  korak gile on Fri Nov 28, 2008 3:45 pm

aku nak keje dgn ko,,bayaran die:
rm 150 sehari
tiket flight pegi balik setiap hari(sebab aku nak duk rumah aku..hehehe)
elaun perjalanan
elaun sewa rumah (walaupun duk rumah sendiri)

boleh ker kalu macam tu.kalu boleh, minggu depan aku stat kijer
hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Claim yang dipertuntutkan

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 4:48 pm

Betul sheikh Dol. Bila bila je dah boleh dapat dah claim tuh. Tak minggu nih minggu nih, mungkin juga minggu pada tahun tahun depan. Laughing Tapi aku suggest lah, kalau bayar dengan beg beg benih cendawan ok lah jugak. Bule tambahkan hasel. Alhamdulillah sekarang hasil cendawan kat kulim nih makin byk,, dan pasaran pun makin je meluas. Aku byk tanam kat kayu kayu getah dlm hutan. Masalah utama tak de org nak pungut hasel buat masa sekarang nih. Ada sesapa nak apply keja ke.. Rolling Eyes
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

kelim.hehehe

Post  korak gile on Mon Nov 24, 2008 10:41 pm

saper yang wat claim ari tu akan dapat biler2 mase jer, hehehe.tapi kalu mintak byk2 dapat sikit jer dan yang mintak sikit akan dapat banyak plak, hehehehe.ape2 urusan, tanyer bro nizam,sebab die yang uruskan.lame tak tgk die post ape kat forum ni, mesti buzy dengan bisnes lada n cendawan ker, kalu dah kayer jgn luper aku bro.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: kelim.hehehe

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum