Banjir di BBBR

View previous topic View next topic Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  xxfaNaxx on Mon Dec 01, 2008 7:58 pm

2 cents wrote:Berita dan sinar hairan sama aje. sama sama hairan. Nanti aku buka syarikat surat kabo sendiri. Kalau nak apply keja sila lah antar resume Suspect

den nk apply jd editor bhgian gussips blh?
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  2 cents on Mon Dec 01, 2008 4:57 pm

Berita dan sinar hairan sama aje. sama sama hairan. Nanti aku buka syarikat surat kabo sendiri. Kalau nak apply keja sila lah antar resume Suspect
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  korak gile on Mon Dec 01, 2008 2:17 am

bukan utusan or tv3 bro, masuk sinar harian..sinar tak sokong maner2 maaaa.hehehe..belilah surat khabar sinar harian.berita memang betul2 berita.gua tak tipu punyer..
bom bom
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Biar betik.

Post  2 cents on Fri Nov 28, 2008 4:56 pm

Ust. Dol.. Kalau masuk utusan mel atau tv tige tak de nak percaya sgt. Kalau masuk blog ke harakah ke.. ehehehe bule la consider... Razz
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  korak gile on Fri Nov 28, 2008 4:00 pm

OI 2 CENTS SIAP MASUK PAPER LAGI BRO.ADA PLAK WAT GIMIK.AGAK2 ARR NAK WAT GIMIK TU.NI BETUL,BUKAN COBAAN ARR
HEHEHE.KO NAK MEMENCING KAT KOLAM BBBR TU TAK?ADA PERTANDINGAN MINGGU DEPAN.HEHEHE Laughing Laughing Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:27 pm

Pada pandangan aku lah.. pendapat lebai dol ade betulnya. Ahaks, ataupun cara BBBR nak market dia punya resort. Gimik je tuh... atau satu cara pekerja nak dapatkan cuti. Bila kita dah g ramai2 mesti pekerja dia tensi. dah la bilik bersepah sepah.. nak kena drain kolam yang tercemar dek dugong2 udm. Bila diwar kan BBBR nih banjir maka tak de la org nak dtg lepak kat sana. pekerja dia bule la amik cuti atau lepak2 sehari dua betulkan pinggang yang terkehel. LOgik tak?

Detective coNan
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  kancil on Tue Nov 25, 2008 10:39 am

erm.. terkejut gak bila tgk brita ttg bt buruk tu.. tapi sume nye kebetulan je.. dan nasib kita baik sebab selalu terlepas dari segala bala dan bahaya.. syukur pada ALLAH. Smile

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  korak gile on Mon Nov 24, 2008 10:21 pm

betul arrrr..lepas kiter wat prgram besar2 meti ada yang kurang baik berlaku lepas tu. aku rase sebab deli arrr.hehehehehe
btu buruk banjir pun teruk gak ooo, kerugian dekat rm500000, memang kesian arrrr.abis arrr, kolam renang jadi air masin punyer,boleh arrr nizam mancing pari kat situ.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  pidweez on Sat Nov 22, 2008 9:24 pm

syahrirtalib wrote:Salam semua
Eh korang perasan tak, tiap kali kita lpas guna resort tu, mesti ada perkara tak best berlaku. Contohnya, Peladang Setiu Resort. Sehari selepas kita tamat BIG, budak PLKN kat situ keracunan makanan. Ni yang terbaru, 2 minggu selepas tamat Refleksi, banjir plak kat BBBR. Nasib kita yang tak kena. Apapun, Alhamdulillah kita masih sihat dan segar untuk menjalankan tanggungjawab masing-masing. Tapikan, aku risau sket. Makan sedap, ni badan pun macam nak makin membesar aje. Tolong! berikan aku pil kuruskan badan.

aku perasan "ko" jer kot..eheheh ;p
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Banjir di BBBR

Post  syahrirtalib on Sat Nov 22, 2008 3:07 pm

Salam semua
Eh korang perasan tak, tiap kali kita lpas guna resort tu, mesti ada perkara tak best berlaku. Contohnya, Peladang Setiu Resort. Sehari selepas kita tamat BIG, budak PLKN kat situ keracunan makanan. Ni yang terbaru, 2 minggu selepas tamat Refleksi, banjir plak kat BBBR. Nasib kita yang tak kena. Apapun, Alhamdulillah kita masih sihat dan segar untuk menjalankan tanggungjawab masing-masing. Tapikan, aku risau sket. Makan sedap, ni badan pun macam nak makin membesar aje. Tolong! berikan aku pil kuruskan badan.
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Banjir di BBBR

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum