gambo syahril..komen

View previous topic View next topic Go down

Perasang!

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:38 pm

Ahaha....oits...samer jer aku tgk...semua ada unsur "teranan" canggih tak grammar aku?? HUH! mana dapat celen wa....tau kar celen? dlm bhs omputeh...challenge! ahaha sapa nak donlod?? cyclops org2 yg donlod itu sesungguhnya alien jadian topengan bermata lanun! pirat
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Aduh... sakitnya perut ku!

Post  syahrirtalib on Mon Nov 17, 2008 2:58 pm

Memandangkan terdapat permintaan ramai yang agak terusik jiwanya dengan gambar Sir Syahrir, maka dengan ini Sir Syahrir telah mengumumkan cover page yang baru. Diharap semua pihak tidak terburu-buru mendownload gambar Sir Syahrir yang terbaru. jocolor
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: gambo syahril..komen

Post  xxfaNaxx on Sun Nov 16, 2008 7:33 pm

xsopan la cekgu nih..
dush!! dush!! dush!! [tumbuk perut syahrir laju2]
hahahahahahahahahahahaha...
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Itu aje yg ada!

Post  syahrirtalib on Sun Nov 16, 2008 2:42 pm

Ko tahu apa itu teran... teran adalah perbuatan yang bersangkut paut dengan pengumpulan tenaga dalaman untuk memaksa sesuatu yang tidak dikehendaki berada di dalam tubuh badan kita. Razz . Antara nikmat dunia.... adalah lega setelah teran... Laughing Jgn mare ye.
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

hha

Post  pidweez on Sat Nov 15, 2008 10:35 pm

i was just thinking the same thing....ey syaril..nak g toilet pun nak tunjuk jugak ker? hehehe rabbit
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

gambo syahril..komen

Post  korak gile on Sat Nov 15, 2008 5:21 pm

woit..gambo yang lain tak der ker..banyak2 gambo yang ko ada, gambo tu gak yang ko pilih ehhh.hehehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: gambo syahril..komen

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum