Welcome to everyone .........

View previous topic View next topic Go down

Welcome to everyone .........

Post  Admin on Tue Oct 14, 2008 11:09 pm

Assalamualaikum..

hai sahabat sahabiah sume..

well, ini adalah forum untuk bebudak dpli udm 08. Tapi sesape yang berminat pun boleh join gak.

Saje je buat forum ni supaya kita sume still boleh keep in touch especially bila kita sume dah bawak haluan masing-masing nanti, Moga forum ni akan jadi platform utk kita terus bertanya khabar, berkongsi idea, berkongsi masalah dan sebagainya. Gunalah forum ini ke arah kebaikan ek..

Wallahu'alam.. Wink

Admin
Admin

Posts : 1
Join date : 2008-10-14
Age : 38
Location : kuala trg

View user profile http://dpliudm08.aforumfree.com

Back to top Go down

hii

Post  titie on Wed Oct 15, 2008 9:36 am

Cool

titie

Posts : 1
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Gud Luck!

Post  syahrirtalib on Sun Nov 09, 2008 10:33 am

Walaupun tempoh 8 bulan tu pendek, tapi rasa macam dah bertahun kenal. Ada time ketawa tak hingat...ada time nangis tak hingat... ada time stress tak hingat.... ada time marah tak hingat.....ada time 'gatal' tak hingat... hehehe. Opps... yang ni sensitif sket. Apapun, bidang IT memerlukan pertukaran maklumat yang sangat digalakkan. Sebabnya, bidang kita ni macam cendawan lepas hujan. Sentiasa ada perubahan. Pulak tu, pelajar-pelajar pun maik advance. Silap2, diorang plak yang ajar kita. Tapi kalu setakat perkongsian info, apa salahnya kan. Tapi kalu dah hari 2 perkongsian info, lemak le guru tu. Hehehe, apa yang baik kita kongsi bersama. Yang tak baik camner plak? To everybody yang ada sedikit perselisihan faham, mungkin dengan saya atau dengan kawan2 yang lain, diharap sudi kiranya memaafkan dan dimaafkan. Thats all for now. I pegi berak jap.
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Salam..

Post  wawa on Mon Nov 24, 2008 1:01 am

hai sume...first time masuk forum ni..bagus jugak ada forum ni.leh kongsi crita..info terkini..dok rumah pon boring gak...asyik tanam angguq ja, x penah jual hasil pon..huhu..anyway wish u all luck!! ha sifu sharil nak berak pn mau kasitau ka??apada...

wawa

Posts : 3
Join date : 2008-11-24
Age : 34
Location : aloq staq

View user profile

Back to top Go down

salam.. de org x kat umah...

Post  k_jEm on Mon Nov 24, 2008 2:52 pm

wuuhuuu.. nape korang x promo de wat forum ni kat k.jem awal2 pirat ..
anyway.. tahniah la kat moderator (sape ek?? hehe) yg berusaha wat forum ni..
cam kata syahril r.. yg penting leh keep in touch n kongsi apa2 yg leh kongsi..

selamat tanam anggur hehe (bila leh tuai anggur ko cek wa heheh)
avatar
k_jEm

Posts : 35
Join date : 2008-11-24
Age : 38
Location : PuLau_laBUaN

View user profile http://kjem310.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Welcome to everyone .........

Post  korak gile on Mon Nov 24, 2008 9:48 pm

nampaknya semakin ramai yang menyertai forum dpli ni..bagus2, jangan segan2 nak sumbang, kongsi n ape2 kat forum ni.memang di alu2kan. kalau boleh ajak arrr kawan2 lain join forum ni.bukan susah pun.kejap jer.hehehe..syahril, anggur dak masak belum.aku nak lagi.aritu dapat makan sikit jer
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 33
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Welcome to everyone .........

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum