Persembahan Refleksi

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Sun Nov 16, 2008 7:36 pm

tu ar, grup pokok mmg terer ar kak fida..
thn depan nmpknye pelakon2 grup kite tercalon kt anugerah skrin ar..
haihs..glemer laa cekgu2 kan?
gud bye fasha sandha..
hahaha..
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  korak gile on Sun Nov 16, 2008 4:10 pm

aritu kalu sound jadik,fuhhh memang lagi stailo arr persembahan tu, terlupa plak nak wat pengurusan risiko maser tu.hehehe.bagi can jer kat geng2 pokok.hehehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

yelar tu

Post  pidweez on Sat Nov 15, 2008 10:33 pm

saja jer cakap "kreatif" .. eheh mcm running out of idea jer..ehehe but hey...it was all fun! tp kump. kami tetap pemenang!!! hip hip hurray...no one can defeat the treess..... cherry
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  korak gile on Sat Nov 15, 2008 1:28 pm

group yang pertama tu memang creative pun...patut menang persembahan.hehehehe.kalu sound system menjadi,fuhhh lagi arr power. biaser arrr, geng2 'marhaban' di kbox semua atas tu.hehehehe Very Happy
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

reflksi...

Post  pidweez on Thu Nov 13, 2008 7:41 pm

Lawak tol persembahan...tp plg salute persembahan... PERTAMA...mmg creative ... Wink Laughing What a Face
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Thu Nov 13, 2008 2:51 pm

cikgu syahrir..
nmpk cam bnyk masa free je..
ape kata cikgu p komen blog saye..
http://xxfanaxx.blogspot.com..
cewah~! promote gitu..
hahahaha..
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Ntah nya...

Post  syahrirtalib on Thu Nov 13, 2008 2:45 pm

Berderau darah pakcik bila nak ukur pokok tua tu berapa pemeluk. Sib baik pokok tua ctrl+alt+ del macho. Kalu tak.....
"Sib baik pakcik tepis, satu kali pak cik sebat kepalanya.... ping berpusing macam gasing"..."kedebab dia jatuh" dialog Pendekar Bujang Lapok
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Thu Nov 13, 2008 2:33 pm

syahrirtalib wrote:Hahaha, aku lah pokok yang plg liat nak tmbang.
Bukan apa, sepatutnya lambat lagi aku tumbang. Ta[i disebabkan keadaan muka bumi (berat badan aku le) tak berapa rata, maka dengan mudah ia tumbang digergaji 2 aweks. Ehh silap sorang aje kan awek masa tu. Razz

engineer pok din ckp..
pokok liat nk tumbang tu pokok tua..
hahahaha!
slumber je ariza nk ukur saiz pokok brape pemeluk..
kahkahkah..
xbley thn gelak den~
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Timber besar mai dah....

Post  syahrirtalib on Thu Nov 13, 2008 2:27 pm

Hahaha, aku lah pokok yang plg liat nak tmbang.
Bukan apa, sepatutnya lambat lagi aku tumbang. Ta[i disebabkan keadaan muka bumi (berat badan aku le) tak berapa rata, maka dengan mudah ia tumbang digergaji 2 aweks. Ehh silap sorang aje kan awek masa tu. Razz
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

penebang pokok...

Post  zafnd on Wed Nov 12, 2008 11:40 pm

btol tu fana...hok tu hok mahal tu...hehe...ni br berpeluang singgah...org lain tanam anggur...dasat tu kira ala2 obersi...aku tanam n kutip kulat jek...xabes jual, aku buat sup...hehe... Very Happy
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Wed Nov 12, 2008 11:11 pm

2 cents wrote:Rasanya persembahan kali nih dapat kat group kawelah.. set dikir barat ppuan. Kalau kalah pun mungkin kesilapan pengiraan markah sahaja.
keh keh keh...Nampaknye dah lama sgt forum nih dok diam je. Tak ade yang nak menyumbang je ker..
Harap harap ramailah yang bakal masuk dan share info kat sini

nehii..group penebang pokok lar plg power..
kehkehkeh! Very Happy Laughing Cool
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

salam perkenalan..hehehe

Post  korak gile on Tue Nov 11, 2008 3:09 pm

baru teringat nak buka forum ni.saya duk kat tagnu lagi, kat hostel udm.tak tau nak blik biler.2 lepak2 kat tganu dulu.nak puaskan duk kat sini walau dah 6 tahun duk tganu.hehehe.nanti saya try invite budak2 pi yang lain..ad ape2 maklumat share2 ar ehhh. Laughing
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Saya di cni....

Post  suzie on Mon Nov 10, 2008 4:49 pm

A'kum...baru berkesempatan nk singgah kejap....
Jadi suri rumah ni.......kena la curi-curi waktu......
Tak sangka ah......dah 3 hari mennganggur....... Very Happy

suzie

Posts : 13
Join date : 2008-11-10
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

tolong la....Invite la org lain skali

Post  kancil on Sun Nov 09, 2008 12:26 pm

hai.. tu la pasal.. saya dah banyak kali dah invite bdk2 IT tapi tak ramai yg masuk and active.. may la depa tak dak access kat umah kut.. bdk2 PI saya cuma bagi tau kat lutfi je sbb yg lain tu tak de email or ym la.. hang pa bg tau la kat depa kalu hang pa ada no ctc depa.. mungkin kalu 2 cents and syahrir yg invite.. depa terbukak hati nak active dlm forum ni kot.. Smile

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Kengkawan...!

Post  syahrirtalib on Sat Nov 08, 2008 10:20 am

Ntah la... mana pegi la yang lain. Bila takder, di suruh buat. Bila dah ada tak plak di guna.
Mungkin takder internet kut. Takpun komitmen kuarga. Lagipun, masih ramai tengah berbulan madu...
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Persembahan Refleksi

Post  2 cents on Thu Nov 06, 2008 8:41 am

Rasanya persembahan kali nih dapat kat group kawelah.. set dikir barat ppuan. Kalau kalah pun mungkin kesilapan pengiraan markah sahaja.
keh keh keh...Nampaknye dah lama sgt forum nih dok diam je. Tak ade yang nak menyumbang je ker..
Harap harap ramailah yang bakal masuk dan share info kat sini
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum