Persembahan Refleksi

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Tue Dec 09, 2008 10:34 pm

syahrirtalib wrote:1 liter bersamaan berapa kg? Cool Jahat la ko ni pda. Org typoo error tu
Twisted Evil

mmg penjahat!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Tue Dec 09, 2008 10:34 pm

zafnd wrote:
2 cents wrote:wah dah jadi model cendawan. hehe.. bagus-bagus. simpan a duit jual cendawan. nnt nak kasi hadiah besday aku. ade beberapa hari lagi jer nih. Rolling Eyes

haha...buleh2...aku bg tiket posting ke Lombok... Laughing

ahaha... Laughing
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

hehe...

Post  zafnd on Sun Dec 07, 2008 11:28 pm

2 cents wrote:wah dah jadi model cendawan. hehe.. bagus-bagus. simpan a duit jual cendawan. nnt nak kasi hadiah besday aku. ade beberapa hari lagi jer nih. Rolling Eyes

haha...buleh2...aku bg tiket posting ke Lombok... Laughing
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  2 cents on Sun Dec 07, 2008 9:18 pm

wah dah jadi model cendawan. hehe.. bagus-bagus. simpan a duit jual cendawan. nnt nak kasi hadiah besday aku. ade beberapa hari lagi jer nih. Rolling Eyes
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

terimalah hakikat kehidupan...hehe

Post  zafnd on Sun Dec 07, 2008 12:16 am

adoi la...group pokok mmg best la...tgk la kombinasi yg hebat...hehe...ni aku nk bukak mulut...mesti mlm tu abg syahrir terkejuz n malu nk kena pelok ngn penebang pokok...sbnrnye idea tu sepontan jek dtg...saje nk buat gempaqqq...xsesia ade partner penebangmate sorg lg...spontan gakkk..bile ingat2 blk klako plak....kdg2 yg last minit ni bagus gak cuma jgn le amal selalu... Laughing ....hmmm....kak zura ambo jual cendawan 300g 2 rial jah....jual kecik2 kt kedai runcit mak ayah fendi....skang ni pon ore dok tlg2 mak dia kt kedai...ado la gaji nok joli samah duo...haha....lado xbuoh lg...lado mahal cket la kalu jual sbb kt kedah rm20 skelo tp ore xnk la tutup periuk lado abg nizam kito tu... Laughing
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

87 liter ka?

Post  syahrirtalib on Fri Dec 05, 2008 9:37 am

1 liter bersamaan berapa kg? Cool Jahat la ko ni pda. Org typoo error tu
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 4:16 pm

korak gile wrote:... daripada group liter orang...

brp liter bagi??? Razz

mana boleh bhs...mesti defence!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  korak gile on Thu Dec 04, 2008 2:12 am

la...tak abis lagi ke pasal persembahan..sebenarnya team yang 1st tu menang, tapi oleh kerana kiter orang ni baik hati n tak nak tunjuk2 serta bangga diri, bagi arrr kat team lain.dapat last pun takpe sebab tu semua sebagai hadiah persahabatan dan juga perpisahan daripada group liter orang...
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Thu Dec 04, 2008 12:29 am

2 cents wrote:Pada aku lah ade unsur sabotaj pada malam tuh. Kalau group dikir masuk akedemi fantasia ke (AF) mesti dah jadi finalist dah. Sad Group pokok patut kena tolak markah sbb kotorkan dewan dan juga musnahkan flora dan fauna. pirat

wei...tu pasir dalam botol tu?? pun sama kotor dewan...masuk fauna ke flora tu...sapa tau? wa tak tau...
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Tue Dec 02, 2008 8:44 pm

okep2..sori..tukar ayat..

yer laa..
biarlah yg remaje mengalah dgn yg veteren matured!
hehehe!

peace!
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

bukan tua

Post  2 cents on Tue Dec 02, 2008 12:48 pm

Aku bukan tua lagi faNA. Just aku matured terlebih je. Sad
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  xxfaNaxx on Mon Dec 01, 2008 7:56 pm

2 cents wrote:Pada aku lah ade unsur sabotaj pada malam tuh. Kalau group dikir masuk akedemi fantasia ke (AF) mesti dah jadi finalist dah. Sad Group pokok patut kena tolak markah sbb kotorkan dewan dan juga musnahkan flora dan fauna. pirat

hahaha..nk menang jugak tu..
amik la..amik..
biar la yg mude mengalah dgn yg tua..
muahahahahahaha~~!
bluweks!
avatar
xxfaNaxx

Posts : 48
Join date : 2008-10-14
Age : 32
Location : Kota Bharu, Kelantan

View user profile http://xxfanaxx.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  korak gile on Fri Nov 28, 2008 3:52 pm

ingtkan dah abis pasal refleksi punyer persembahan,,rupenyer ada yang tak puas hati lagi.kepada semua orang, belajar arr terima kenyataan, yang dah berlalu tu jangan dikenag sangat.fikir ke depan plak.hehehe.
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

Salah pemarkahan

Post  2 cents on Tue Nov 25, 2008 5:03 pm

Pada aku lah ade unsur sabotaj pada malam tuh. Kalau group dikir masuk akedemi fantasia ke (AF) mesti dah jadi finalist dah. Sad Group pokok patut kena tolak markah sbb kotorkan dewan dan juga musnahkan flora dan fauna. pirat
avatar
2 cents

Posts : 142
Join date : 2008-10-21
Age : 40
Location : Kedah

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Sat Nov 22, 2008 9:23 pm

syahrirtalib wrote:Takper jgan penini2. Group Pokok mmg best. Aku puji group ni sbb aku dlm dalam group ni. Mmg ide bernas dari Guru praktikum SMK Jerantut. Kalu la mereka ni dapat praktikum sekolah lain, mungkin tak dpt ide ni. Hahaha. Betul tak pidweez eh phewwwittt....?. Bbbbaik punyer sekolah.... cheers

mesti lar...sekolah "cemerlang" maaa!!! ahaha
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Sat Nov 22, 2008 9:22 pm

ummi_chuya wrote:[color=darkred][color=darkblue]
korak gile wrote:ada plak group dikir barat nak menang, kalu menang memang ada unsur rasuah arr tu.nasib arr kalah.hehehe.dahla bunga berterabur, tok joro pun menggeletar kat depan tu.kalu masuk raja lawak pun belum tentu nak menang.hehehe

apa2 pn congrats tuk group pokok wpn tak best mana...dah rezeki korang nk wat camne TAKDIR ILAHI la tu rehda jelah.... rabbit

ahaha...sudar lar!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re:Persembahan Refleksi

Post  ummi_chuya on Fri Nov 21, 2008 2:47 pm

[color=darkred][color=darkblue]
korak gile wrote:ada plak group dikir barat nak menang, kalu menang memang ada unsur rasuah arr tu.nasib arr kalah.hehehe.dahla bunga berterabur, tok joro pun menggeletar kat depan tu.kalu masuk raja lawak pun belum tentu nak menang.hehehe

ooo...sodap mulut jea ye!!bunga berterabur tu meme saja dibuat2 supaya xnmpk skema sangat ahahaha Very Happy mmm...tok joro buke menggeletar psl nervous tapi sejuk kena angin pantai bt buruk + aircond kat dewan he3x...apa2 pn congrats tuk group pokok wpn tak best mana...dah rezeki korang nk wat camne TAKDIR ILAHI la tu rehda jelah.... rabbit
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Sudah la...

Post  syahrirtalib on Fri Nov 21, 2008 2:17 pm

Takper jgan penini2. Group Pokok mmg best. Aku puji group ni sbb aku dlm dalam group ni. Mmg ide bernas dari Guru praktikum SMK Jerantut. Kalu la mereka ni dapat praktikum sekolah lain, mungkin tak dpt ide ni. Hahaha. Betul tak pidweez eh phewwwittt....?. Bbbbaik punyer sekolah.... cheers
avatar
syahrirtalib

Posts : 78
Join date : 2008-10-29
Age : 38
Location : Bandar Sunway

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Thu Nov 20, 2008 1:11 am

korak gile wrote:ada plak group dikir barat nak menang, kalu menang memang ada unsur rasuah arr tu.nasib arr kalah.hehehe.dahla bunga berterabur, tok joro pun menggeletar kat depan tu.kalu masuk raja lawak pun belum tentu nak menang.hehehe

Im right behind ya!! Sokong2...!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  korak gile on Wed Nov 19, 2008 5:57 pm

ada plak group dikir barat nak menang, kalu menang memang ada unsur rasuah arr tu.nasib arr kalah.hehehe.dahla bunga berterabur, tok joro pun menggeletar kat depan tu.kalu masuk raja lawak pun belum tentu nak menang.hehehe
avatar
korak gile

Posts : 102
Join date : 2008-11-11
Age : 32
Location : shah alam, selangor

View user profile

Back to top Go down

[[[

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:44 pm

korak gile wrote:aritu kalu sound jadik,fuhhh memang lagi stailo arr persembahan tu, terlupa plak nak wat pengurusan risiko maser tu.hehehe.bagi can jer kat geng2 pokok.hehehehe

yelar tu audio... Razz
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

;;;

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:41 pm

xxfaNaxx wrote:tu ar, grup pokok mmg terer ar kak fida..
thn depan nmpknye pelakon2 grup kite tercalon kt anugerah skrin ar..
haihs..glemer laa cekgu2 kan?
gud bye fasha sandha..
hahaha..

YES..mng for short film!
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  pidweez on Tue Nov 18, 2008 2:40 pm

ummi_chuya wrote:
2 cents wrote:Rasanya persembahan kali nih dapat kat group kawelah.. set dikir barat ppuan. Kalau kalah pun mungkin kesilapan pengiraan markah sahaja.
keh keh keh...Nampaknye dah lama sgt forum nih dok diam je. Tak ade yang nak menyumbang je ker..
Harap harap ramailah yang bakal masuk dan share info kat sini

nak respon sket kat statement ni, biarla dah lama berlalu.maklum le, baru ada masa nk singgah bz ngan urusan rumahtangga he3x...
aku meme sokon ngn 2cents, group dikir barat pompuan patut menang mlm2 ahahah... Smile

mestilar sokong...kump bos maaa!! ini tidak adil...kptsan adalah muktamad....TRee conquer!!! bounce ehehe
avatar
pidweez

Posts : 140
Join date : 2008-11-09
Age : 35
Location : kCh

View user profile http://pidweez.multiply.com/

Back to top Go down

betoi tu....

Post  ummi_chuya on Tue Nov 18, 2008 2:35 pm

2 cents wrote:Rasanya persembahan kali nih dapat kat group kawelah.. set dikir barat ppuan. Kalau kalah pun mungkin kesilapan pengiraan markah sahaja.
keh keh keh...Nampaknye dah lama sgt forum nih dok diam je. Tak ade yang nak menyumbang je ker..
Harap harap ramailah yang bakal masuk dan share info kat sini

nak respon sket kat statement ni, biarla dah lama berlalu.maklum le, baru ada masa nk singgah bz ngan urusan rumahtangga he3x...
aku meme sokon ngn 2cents, group dikir barat pompuan patut menang mlm2 ahahah... Smile
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

ahahahaha....

Post  ummi_chuya on Tue Nov 18, 2008 2:29 pm

zafnd wrote:btol tu fana...hok tu hok mahal tu...hehe...ni br berpeluang singgah...org lain tanam anggur...dasat tu kira ala2 obersi...aku tanam n kutip kulat jek...xabes jual, aku buat sup...hehe... Very Happy

amboi222....kulat yg di tanam dh ada hasil?brape sekilo??jange make bnyk sangats kulat nnti sakit urat ahahahh... Laughing
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: Persembahan Refleksi

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum