result temuduga SPP dah kuar

View previous topic View next topic Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  ijay_mus on Thu Jun 04, 2009 9:51 pm

salam.....

kabare semeer....... mesti seronok bercuti sakan... ok lah tu.. masa ni jer sikgu cikgi nak bercuti.. masa lain dah tak der..... k.ja dapat temuduga spp on 17 jun... huhuhu... lepas cuti... berdebar giler ni.... sama ler ngan kak norizan sohok... doakan kami yer.....

ijay_mus

Posts : 10
Join date : 2008-12-18

View user profile

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  kancil on Thu May 28, 2009 5:37 pm

mak ai... power nye soalan... mmg mantop sungguh.. eeerrgghhh, takutnya.. lisa kena i/view 4 jun ni kat BTP marang. sama ngan nida.. doa2 kan lah kami ye..

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  Atif Zack on Wed May 27, 2009 2:42 pm

woh!! affraid menakutkan..sekejap blur baca soklan2 tuh..klu aku..mau tak jawab sumer tuh..huhu.. No berdebarnya..
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  kirana on Fri May 22, 2009 12:19 pm

satu lagi..'kemenjadian' pelajar..huraikan pendapat n apa yg perlu dilakukan oleh guru!
avatar
kirana

Posts : 34
Join date : 2008-11-09
Age : 33

View user profile

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  kirana on Fri May 22, 2009 12:18 pm

yup..betul cakap kat zura..ain pun kena tanya soalan yg mmg membuatkan otak kita bergeliga seketika untuk cari jawapan..huhu..antara soalan yg ain kena..
1) Pengertian FPK
2) Apakah aktiviti yang kita adakan di dalam kelas bg memastikan pelajar yang dididik mencapai matlamat FPK
3) Bagaimana penulisan karangan dapat melahirkan pelajar yang berketrampilan(mentang2 aku ajar bm,hu2)
4) Bahasa melayu sebagai asas perpaduan dalam pendidikan..
5) PIPP..senaraikan n jelaskan secara spesifik
6) Sekolah kluster..layakkah SBP dikategorikan sebagai sekolah kluster..kenapa?
7) Adakah SBP mampu melahirkan pemimpin..
Cool Guru pembina negara bangsa..bagaimana guru memainkan peranan?
9) adakah anda seorang pemimpin?

haa..itulah antara soalan yg masih segar dalam ingatanku..hu2..jawab ajelah..asalkan logik dan dapat diterima..kepada kawan2,pastikan ada scroll..dan susun segala maklumat yg diperlukan mengikut susunan dalam surat panggilan temuduga..nanti kelam kabut..gud luck everybody Laughing
avatar
kirana

Posts : 34
Join date : 2008-11-09
Age : 33

View user profile

Back to top Go down

Temuduga Pengesahan Perlantikan...

Post  ummi_chuya on Fri May 22, 2009 8:07 am

salam sema..alhamdulillah..kk zura dh selamat menjalani temuduga tu pada 20hb mei lepas kat bilik 2 hotel seri malaysia.kk zura kena ngan datuk apa tah nama dia.erm...okla..tapi soklan dia meme soklan aras tinggi la,antara soklan yang dia tanya
1)apa yang kamu faham dengan FPK
2)senaraikan ciri-ciri modal insan yang berkualiti
3)bagaimana kita nk wujudkan pelajar yang berdaya saing menerusi P&P yang kita jalankan
4)adakah kewujudan PLKN disebabkan kegagalan sistem pendidikan
5)apakah objektif penubuhan PLKN
6)kenapa hari guru disambut pada 16 mei
7)siapakah yang menerima laporan razak
8)pandangan tentang tower of personality
9)adakah berlaku kecurangan dikalangan guru2 di sekolah

ada gak la yang kk zura tatau tapi...yang penting kita bercakap he3x.... Very Happy
gud luck sema yek..jgn lupa pakaian mesti lengkap+blazer skali n sema dokumen kena lengkap..All d best tuk yg tak gi intrview lagi..
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  Atif Zack on Thu May 21, 2009 2:39 pm

sapa yg dah di temuduga spp tu share2 le..ain..susah ke?k.zura mcmna?nizam?huhu
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  kancil on Tue May 12, 2009 4:08 pm

lisa pun tak dpt lagi gak.. mak aii.. berbedar la jugak..good luck tu huda. nanti jgn lupa bg tau tips nye lepas dah interview ek..

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  ijay_mus on Tue May 12, 2009 3:21 pm

salam....
k.ja dah semak tadi.. tak der lagi.... cepatnya huda.... baca jgn tak baca... mati kiter kena bakar nanti.... interviewer to tunggu masa jer nak bakar kiter..... moga lulus dengan jayanya... amin

ijay_mus

Posts : 10
Join date : 2008-12-18

View user profile

Back to top Go down

result temuduga SPP dah kuar

Post  hudadesauza on Tue May 12, 2009 11:07 am

Wahai kengkawan..dah check ker spp anda semua..dah dapat tarikh interview....huda dapat 19 ni kat hotel seri Malaysia KT..takutnya.....banyak tak tahu lagi...nak kena baca....korang punyer bila......
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: result temuduga SPP dah kuar

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum