Temuduga spp

View previous topic View next topic Go down

RE:Temuduga SPP

Post  ummi_chuya on Thu Jun 11, 2009 12:11 pm

wah2...bukan main sonok lagi cikgu lisa yek he3x...okla tuh,gerenti pass la tu!bila kita leh tau result interview kita yek??kepada yang nk gi interview dlm tempoh terdekat ni best of luck yek!cuti ni cikgu cekgi gi mana yek?cikgu zura duk umah jek huhuhu...kena key in markh OTI kat dlm epantau keje tak susah mana tapi nk dapatkan markah dari cikgu2 lain bukan main payah tambah2 tgh cuti ada tu yg wat dek jek bila kita mintak sabbar jelah.... Mad
avatar
ummi_chuya

Posts : 46
Join date : 2008-11-16
Age : 38
Location : Kerteh, Kemaman Ghanu

View user profile

Back to top Go down

Re: Temuduga spp

Post  kancil on Thu Jun 04, 2009 2:09 pm

alhamdulillah.. akhirnya segalanya telah selesai.. debaran interview spp dah abissssssssssss... keluar je dari bilik interview tu rasa cam nak melompat je.. legaaaaaa...

alhamdulillah, tak de apa yg ditanya. cuma kena cerita pasal diri sendiri, subjek apa yang diajar, apa tu virus, cam ne virus bleh muncul, cam ne nak hapuskan virus, apa dia msc.. tu je... tu pun cara dato' tu tanya macam dia nak tau apa yg dia tak tau je..just borak-borak santai.. sooooooooooooooo... goreng la.. Very Happy

so.. good luck pada yang belum di interview lagi. insya ALLAH, segalanya akan ok.

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

spp

Post  hudadesauza on Tue May 12, 2009 11:14 am

ehm huda pun dapat sama ngan ian..bilik 2..takutnya...banyak lagi tak prepare.....org kata susah gak....hu..hu..dah lah tak bleh pakai blazer dah..dah sarat nih.....
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Temuduga spp

Post  Atif Zack on Fri May 08, 2009 2:37 pm

uwah!ye ke..gud luck..huhu..org lambat lagi..isi 26mac ari tu..maybe bulan 8 kot..insyaAllah
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Temuduga spp

Post  kirana on Thu May 07, 2009 5:23 pm

insyaAllah..td dah g amik scroll..aduii,letih bangat..kuar sana masuk sini..kena g amik kat bangunan pentadbiran..mula2 g kat kaunter bendahari,check ada hutang ke x..huhu..lepas dapat resit,baru amik scroll kat bahagian akademik..kat kaunter pelajar Sad ingtkn kat bahagian akademik depan tuh..huhu..
avatar
kirana

Posts : 34
Join date : 2008-11-09
Age : 33

View user profile

Back to top Go down

tahniah2...

Post  zafnd on Wed May 06, 2009 10:05 pm

hehe...bagus la mungkin ain cepat anto kot...za aritu submit 1 mac...so lmbat lg kot kena panggil...nnt da siap interview bleh arr share tip2 lak...hehe...gud luck...Wink
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

Temuduga spp

Post  kirana on Wed May 06, 2009 7:21 pm

salam semua,try check spp..result temuduga dah kuar..ain kena 19 mei nie..gud luck semua! Very Happy
avatar
kirana

Posts : 34
Join date : 2008-11-09
Age : 33

View user profile

Back to top Go down

Re: Temuduga spp

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum