scroll konvo

View previous topic View next topic Go down

Re: scroll konvo

Post  Atif Zack on Wed May 13, 2009 10:23 pm

perhatian eh..utk makluman..aku BELOM AMIK scroll tu..yg dah amik tu AIN..pahtu..aku pon tatau smada scroll ke transkrip..tp berdasarkan rumet aku ckp..scroll..wallahua'lam..aku tatau..sb aku BELOM AMIK..cuti ni baru nak amik.. Rolling Eyes
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

huhu...

Post  zafnd on Wed May 06, 2009 9:54 pm

sadisnye...btol ke kita xde konvo???hmmm...
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

scroll

Post  hudadesauza on Thu Apr 30, 2009 1:09 pm

dah bleh amik scroll...maknanya..tak convolah yer...isk...sedihnya
avatar
hudadesauza

Posts : 42
Join date : 2008-11-25
Age : 37
Location : dutchland

View user profile http://hudadesauza.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: scroll konvo

Post  Atif Zack on Sun Apr 26, 2009 11:31 pm

nak tahu dah siap blom..call bahagian akademik udm le..hehe..aku tahu aku punya scroll siap sb mintak tlg rumet dolu2 d udm tnyakan..
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

ooo...

Post  zafnd on Fri Apr 24, 2009 3:13 pm

cemane nk tau kite nye da siap lom???hehe...
avatar
zafnd

Posts : 32
Join date : 2008-11-12
Age : 35
Location : kGdAyLake

View user profile

Back to top Go down

Re: scroll konvo

Post  Atif Zack on Sat Apr 18, 2009 2:38 pm

my scroll is done!tunggu masa nak amik je..nak amik time balik cuti skola bulan mei ni..insyaAllah.. afro
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

scroll konvo

Post  Atif Zack on Tue Apr 14, 2009 9:01 pm

salam..tadi rumet kat udm yg diploma hr (skrg amik degree kat udm le) msg..kata dorg budak2 dip udm dah buleh amik scroll kat bhagian akademik..so,kita punya scroll maybe dah siap..yg nak amik or tak sure buleh kontek bahagian akademik udm..huhu..yg duk di ganu tu buleh la usha2..betul ke kita punya scroll dah siap..usha la eh..kami yg jauh ni nak tau la jugak..klu dah siap buleh la amik.. Suspect
avatar
Atif Zack

Posts : 31
Join date : 2009-01-25
Age : 33
Location : Ayer Keroh, Melaka

View user profile http://guelderose.blogspot.com

Back to top Go down

Re: scroll konvo

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum