Peraturan panjawat awam

View previous topic View next topic Go down

Peraturan panjawat awam

Post  fauziyah.ghazali on Thu Apr 09, 2009 2:38 pm

As'kum....ain tlg post kan apa yang kita copy kat Genting. k.g punya dah kena mkn virus daaaa......ada kwn pinjam pen drive hr tu sekali buka dah tak ada file tu..... zura soory sbb lambat nak post bkn apa file hilang laaaaaaaahhhhh.. menyampah kat virus ni..... Mad

fauziyah.ghazali

Posts : 1
Join date : 2009-04-09
Age : 38

View user profile

Back to top Go down

Re: Peraturan panjawat awam

Post  kancil on Fri Apr 10, 2009 10:18 pm

ha... k.lisa pun nak gak la.. tak kisah la ank email ke .. pos ke.. kalu nak email, ni email k.lisa : kancil4787@yahoo.com

kancil

Posts : 54
Join date : 2008-10-15

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum